Mediahotspots
Image default
Telefonie

Waarom is het tegenwoordig niet meer dan normaal om je Android telefoon te kopen met een Sim Only?

Kun je de tijd nog herinneren toen Sim only abonnementen vergelijken niet mogelijk was? In de jaren 2007 en 2008, toen Google en Andy Rubin met hun team van onderzoekers en ingenieurs bezig waren een idee in de vorm van een Android-telefoon leven in te blazen, wist de mens niet wat een digitale revolutie het zou opleveren. Sooner’ was de eerste visie op hoe een Android-telefoon eruit zou zien en werd in 2006 samen met HTC gebouwd en in 2007 werkte T-Mobile met hen samen als testpartner.

Als je een Sim Only telefoon koopt met Android was er nog wel eens wat mis mee

Het is nu iets meer dan tien jaar geleden en de mens jongleert met meerdere Android-telefoons tegelijk en dat levert voordelen op. Android-telefoons hebben invloed gehad op de manier waarop mensen zich gedragen en denken. Wat kan er nog meer overweldigend zijn?

  • Zoals we allemaal weten, is er een keerzijde aan alles. Ook Android-telefoons zijn er niet van beroofd. Laten we eens kijken wat de gemeenschappelijke problemen zijn van Android-telefoongebruikers en hoe ze kunnen worden opgelost.

Lage batterij

Een lage batterij is altijd een vervelend probleem met Android-smartphones. Meerdere keren per dag opladen is niet eerlijk voor een fervente telefoongebruiker, want het kost veel tijd om tot 100 procent op te laden. Om de levensduur van de batterij van je telefoon te verlengen, verwijder je alle apps die op de achtergrond draaien, schakel je de mobiele data of Wi-Fi uit als je hem niet gebruikt, verlaag je de helderheid tot een niveau van je comfort en zet je de batterijbesparende modus aan. Deze kleine hacks kunnen je veel batterij besparen voor noodgevallen en anders.

Langzaam besturingssysteen van Android

Het is een onmiskenbaar feit dat de gebruikers hier schuld aan hebben. De traag lopende telefoon is een weerspiegeling van onze smartphonegewoonten. Redenen hiervoor zijn, te veel apps voor te weinig interne opslag, te veel foto’s en video’s, het bestaan van app-cache en app-data en applicaties die continu op de achtergrond draaien.

  • Net zoals iemand met een minder gevulde maag sneller kan lopen of rennen dan met een gevulde maag, zal ook een smartphone sneller werken als hij vrij is van zware bestanden, apps en troep. Verwijder ongebruikte apps of probeer hun lichtere versies te gebruiken. App cache is een belangrijke reden die uw telefoon aanzienlijk vertraagt. Ga naar instellingen>Apps>clear cache. Weet meer over het wissen van de app-cache en het wissen van app-gegevens op Android voor een sneller werkende telefoon.

Wi-Fi-connectiviteit verliezen

Het Android Wi-Fi-slaapbeleid schakelt de Wi-Fi-connectiviteit uit terwijl de telefoon de inactieve of slaapmodus bereikt. Dit is geen al te groot probleem, want het bespaart uw batterij- en dataverbruik, maar voor mensen die tijdig updates en meldingen nodig hebben, kan het probleem eenvoudig worden opgelost. Ga naar de geavanceerde Wi-Fi-instellingen en selecteer ‘Nooit’ voor ‘Wi-Fi aanhouden tijdens de slaapstand’.

https://gsm-stuntprijzen.nl