Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Hoe kunt u stressvij verhuizen?

Een groot deel van de Nederlanders verhuist hooguit een paar keer in z’n leven. We zijn in de regel namelijk een redelijk honkvast volkje en verhuizen komt vaak alleen maar aan de orde als we bijvoorbeeld in een andere plaats een baan krijgen en daarom graag dichter bij onze nieuwe werkplek willen wonen. Kortom, het moment waarop we van de ene naar de andere woning verkassen is voor ons niet bepaald een alledaagse bezigheid.

Omdat er bij zo’n overstap een hoop geregeld moet worden, is het goed voorstelbaar dat u door de bomen het bos niet meer ziet en mogelijk zelfs in paniek raakt.

 

Verhuizen zonder stress

 
Verhuisstress is echter nergens voor nodig. Schakel Flo-Rent in om dit te verkomen, Flo-Rent is namelijk hèt verhuisbedrijf voor Ede en omstreken. Gaat u voor uw verhuizing met Flo-Rent in zee, dan kunt u er gegarandeerd op rekenen dat er een erkende verhuizer bij u over de vloer komt. Dit betekent dat de klus door ervaren medewerkers wordt geklaard, die letterlijk van aanpakken weten, zonder dat daarbij uit het oog wordt verloren dat er uiterst zorgvuldig met uw waardevolle bezittingen moet worden omgesprongen. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zullen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen worden, zodat elk stuk huisraad ongeschonden uw nieuwe woning bereikt.

 

Zonder verhuisbedrijf uit Ede verhuizen?

Geeft u er toch liever de voorkeur aan om uw verhuizing zelfstandig uit te voeren? Ook dan kunnen zij u van dienst zijn. Het bedrijf biedt u namelijk ook de mogelijkheid om een verhuiswagen uit haar wagenpark te huren. Deze kan desgewenst ook met een professionele chauffeur geleverd worden, die vanuit het verhuisbedrijf naar Ede rijdt, waar u vervolgens zelf al uw huisraad inlaadt. Vervolgens transporteert de professional al uw bezittingen naar de nieuwe woonlocatie, waar u ook weer alles zelfstandig uitlaadt.

Heeft u bij uw zelfstandige verhuizing (ook) een verhuislift nodig? Geen probleem, want ook die verhuurt Flo-Rent graag aan haar klanten.

 

Gerelateerde artikelen

Verhuisdozen niet alleen om te verkassen maar ook om mee te construeren en te verhuizen.

Een boomstamtafel op maat: kiest je voor teak- of eikenhout voor jouw pand in regio Arnhem?

Een goedkope onderhoudsvrije tuin aanleggen