Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Horeca afzuiginstallatie van een expert

Horeca afzuiginstallatie van Medtrading

Een goede luchtafzuiging is voor bijna iedere horecaonderneming een vereiste. Zowel voor restaurants als voor kroegen, snackbars en andere aangelegenheden. Medtrading is expert op het gebied van horeca afzuiginginstallaties en zorgt graag voor een aangenaam en gezond werkklimaat. Deze totaalleverancier levert verschillende afzuiginstallaties, zowel geschikt voor een binnenopstelling als een buitenopstelling.

Bij deze horeca afzuiging kunt u denken aan een horeca afzuigbox met of zonder plakplaat, maar ook aan een slakkenhuisventilator, afzuiginstallatie met f7 vetfiter en een geurinstallatie voor een horeca grootkeuken. Wist u dat een maatwerk afzuiginstallatie ook tot de mogelijkheden behoort?

Belang van een horeca afzuiginstallatie

Een horeca afzuiginstallatie is van groot belang. In veel keukens wordt namelijk veel gebruik gemaakt van olie en vet. Olie en vet kunnen verdampen, waardoor het op de muren en plafonds gaat zitten. Wanneer u hier niet tijdig actie op onderneemt, kan het een nadelig effect hebben op de voedselveiligheid. Bovendien ontstaat er een risico op ongedierte en brand, doordat de vette rook hecht in het afzuigkanaal.

Echter komt er tijdens het koken meer vrij dan alleen vetdeeltjes. Er komt ook hitte, geuren, rook en stoom vrij, waardoor oog- en huidirritatie kunnen ontstaan bij gasten en werknemers. Deze gassen, geuren en vetten zijn immers van invloed op de luchtkwaliteit. Een goed afzuigsysteem filtert grove vette deeltjes, gassen en geuren uit de lucht en zorgt daarmee voor een optimale luchtkwaliteit.

Van advies tot installatie

Medtrading is expert en totaalleverancier op het gebied van horeca afzuiginstallaties. Hier kunt u terecht voor het gehele proces. Van advies tot levering, installatie, reparatie en onderhoud van uw horeca afzuiginstallatie. Alle onderdelen, waaronder de afzuigbox, afzuigmotor, mechanische installatiesystemen, airconditioning, geurfilterkasten voldoen aan alle eisen waaraan bedrijven uit de branche moeten voldoen. Echter leveren wij niet alleen volledige installaties, maar ook zakkenfilters en koolstoffilters voor geurfilterkasten. Voorgaande worden direct uit voorraad geleverd.

Vervaardigd uit aluminium

Wanneer uw horeca afzuiginstallatie van Medtrading van een horeca afzuigbox voorzien is, wordt hij standaard gemaakt van aluminium. De omkasting van de installatie bestaat onder andere uit een verzwaard profiel waarin aluminium panelen in verwerkt zijn. Wenst u dat de omkasting van uw installatie geproduceerd is van gegalvaniseerd staal? Dat is mogelijk, dus doe gerust een aanvraag bij deze totaalleverancier. Iedere installatie wordt trillingvrij en gedempt opgesteld.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de installaties die dit bedrijf voor u kan ontwerpen en installeren? Of heeft u een vraag? We kunnen ons voorstellen dat u een vraag heeft over het kiezen uit een van de verschillende horeca afzuiginstallaties. Bekijk gerust de website en neem contact op voor meer informatie. Een van de adviseurs geeft u graag een antwoord op al uw vragen en helpt u graag verder tijdens het maken van de juiste keuze.

Medtrading De Hoef 5D 5311 Gameren

https://medtrading.nl/geurfilterkast-filters-koolstoffilters-horeca