Mediahotspots
Image default
Woningen

De linnen shabby doek toevoegen aan jouw interieur

De eenvoudigste manier om een uitnodigend en warm interieur te creëren, is door een linnen shabby doek toe te voegen. Dit is gemakkelijk te doen in zowel het winterseizoen als in de zomer. Linnen is namelijk een materiaal voor ieder seizoen. Het in de winter voor isolatie, terwijl het in de zomer zorgt voor vochtafvoer om te voorkomen dat het plakkerig en benauwd wordt. Zorg wel altijd dat je op zoek gaat naar een kwalitatieve linnen shabby doek. Je zult namelijk direct een verschil in levensduur merken tussen goedkope en kwalitatieve linnen.

Linnen: een trend of een blijvende stijl

Zowel de mode- als de interieurwereld is onlangs omgeslagen van het gebruik van linnen stof voor alleen kleding en handdoeken tot het maken van materiaal om te helpen bij het interieurontwerp. Een raam of bank bekleden met linnen stof is een uitstekende manier om een mooie textuur toe te voegen aan de ruimte, zonder dat het alle aandacht opeist. Vroeger hadden linnen stoffen erg uitgesproken lijnen, maar tegenwoordig heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een grof lijnwerk of een heel verfijnde samenstelling. Het is aan jou om te beslissen wat je wilt kiezen volgens jouw voorkeuren. Bij Shabbys krijg je een indruk wat er allemaal mogelijk is op het gebied van linnen, waaronder een mooi assortiment aan linnen shabby doeken.

Wat voor soort linnen past bij jou en jouw interieurwensen?

Ga altijd na wat de functie van de nieuwe accessoires gaat zijn, zodat je kan nagaan of het item alle doelen aftikt. Wanneer jij bijvoorbeeld een linnen shabby doek samen wilt voegen met gordijnen, is het belangrijk om te zorgen dat beide soorten linnen texturen goed bij elkaar passen. Het is ook handig om altijd informatie op te vragen over de benodigde onderhoud van het linnen item. Over het algemeen is linnen erg onderhoudsvriendelijk, maar de juiste verzorging is essentieel voor het verlengen van een linnen shabby doek.

https://shabbys.nl/