Mediahotspots
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau gezocht

Afgelopen maand was ik opzoek naar een incassobureau in de omgeving van Bennekom en vond ik deze bij Incassoadvocaten.nl/incassobureau-bennekom/. Ik was op zoek naar een incassobureau omdat ik last heb van een niet betalende klant. Ik heb al een paar jaar een onderneming in kapstokken, Ik ben groothandel, dus verkoop ik altijd in grootte aantallen. Zo ook deze keer. Ik kreeg een aanbieding voor 1500 kapstokken, onderverdeeld in 6 verschillende uitvoeringen en kleuren. Ik was erg blij met deze opdracht want het gaat niet altijd super goed, ik kan wel altijd mijn kosten dekken, maar investeren in mijn onderneming gaat altijd nog moeilijk, maar als je opeens een nieuwe klant krijgt die er gelijk zoveel tegelijk besteld ben je daar wel super blij mee. Ik ging dus eigenlijk te snel hiermee akkoord. En achter af had ik dit beter niet kunnen doen, want ik ben nu een groot deel van mijn assortiment kwijt, maar nu een paar maanden laten heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen. Lees in deze blog, welke acties ik ondernomen heb!

Incassobureau zoeken

Ik zocht dus naar een incassobureau in de regio Bennekom omdat ik een niet betalende klant heb. Ik had heb al wat betalingsherinneringen gestuurd en een aantal keer opgebeld, maar alles zonder reactie. Dus ik was genoodzaakt opzoek te gaan naar een incassobureau. Via internet kwam ik verschillende bedrijven tegen maar allemaal waren ze niet waar ik naar opzoek was, totdat ik Incasso Advocaten tegen kwam, dat was precies wat ik zocht. Incasso Advocaten is een incassobureau en advocatenkantoor ineen. En ze helpen jouw zonder dat de klant er kosten aan heeft want alle kosten gaan naar de niet betalende klant.

Zoek jij ook een advocatenkantoor, die jou kan helpen tegen geen betaling, om aan het door jou verdiende geld te komen. Kijk dan eens op incassoadvocaten.nl voor meer informatie. En misschien kunnen ze jou ook wel van dienst zijn!