Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Kleding voor vrouwen

Er is genoeg kleding voor vrouwen op de markt, bijna elk jaar is er wel weet wat nieuws in de mode en dan ligt de rest weer in de kast. Je oude kleding kun je beter bewaren want we zien steeds vaker dat de trends van vroeger terug komen tegenwoordig. Denk hierbij aan de koltruitjes en je flaired broeken. Waarschijnlijk liepen je oma en je moeder hier vroeger ook mee. Er zijn stees meer ontwikkelingen op het gebied van kleding en lingerie denk aan plus-size kleding, er wordt steeds vaker het zelfde kleding stuk gemaakt in een paar maatjes groter zodat iedereen het kleding stuk aan kan van elke maat. Ook de curved kleding lijnen zijn helemaal hip, curved betekent dat vrouwen rondingen hebben denk bijvoorbeeld aan bredere heupen. De kleding wordt hierop aangepast zodat het er allemaal niet raar uitziet en mooi aansluit. Ook in de lingerie wereld is er een revolutie bezig, denk aan grote maten bh’s.

 

Bh’s

Misschien wel het moeilijkste kleding stuk of lingerie dat een vrouw kan kopen, een bh. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende bh’s. er zijn grote maten bh’s, kleine maten bh’s, voorgevormde bh’s, bh’s zonder beugel push up bh’s en zo kan ik nog wel even doorgaan. Soms weet je niet eens meer wat je moet kiezen als je voor de grote muur vol bh’s staat. Het is handig om de verkoopsters in de winkel jou te laten adviseren over welk soort bh je het beste kunt pakken. Voor iedereen werkt weer een andere bh goed.

 

Een doorbraak in de mode wereld

Gelukkig zien we tegenwoordig ook modellen in de tijdschriften of op de catwalk die niet het perfecte lichaam hebben. Of ja, er is geen perfect lichaam, maar volgens de mensen is dun en alles strak perfect. Hier trekken veel bladen en mode ontwerpers zich gelukkig niks meer van aan, we zien steeds meer modellen met rondingen over de catwalk lopen of poseren in de bladen. Over een paar jaar is dun zijn weer niet goed zoals nu het “dik” zijn ongezond is volgens de meeste mensen.

https://www.annavanrode.nl/grote-maten-bh.html