Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Meest gemaakt winkel display fouten

Fout nummer één is dat veel winkeliers veel te lichtjes denken over winkeldisplay. Het speelt namelijk een ontzettend grote rol voor kopers. Als je goed gebruik weet te maken winkel displays kun je van een kijker een koper maken. Zie het dus als een soort sleutel ingrediënt voor meer omzet. Om te voorkomen dat ook jij omzet misloopt door fouten in je winkelpresentatie hebben we een lijstje gemaakt met de meest voorkomende fouten.

 

Weinig ruimte rond winkel display

We starten met niet het display maar de ruimte eromheen. Als er maar een beperkte hoeveelheid loopruimte rond een display is kan dit ervoor zorgen dat klanten snel de winkel weer zullen verlaten. Er is namelijk niets vervelender dan in een winkel staan waar je gewoon niet je kunt rondlopen zonder de hele tijd dingen om te stoten. Houd dus veel rekening met de beweegruimte rond je winkeldisplay, vergeet daarbij rolstoelgebruikers en kinderwagens niet!

 

Weinig variatie

Als je een winkel display hebt waar je tevreden over bent hoef je niet af te wisselen toch? Fout! Op deze manier blijven je vaste klanten geïnteresseerd. Als je bijvoorbeeld een drogisterij hebt is de kans groot dat je vaak dezelfde klanten in je winkel hebt staan. Pas daarom regelmatig de winkel display aan zodat klanten niet langs displays af lopen, maar juist blijven staan om beter te kijken wat er te koop is. Dit is een makkelijke manier om de aandacht van klanten te behouden.

https://endlessbranding.com/winkel-display/