Mediahotspots
Image default
Energie

Groene energie met Jinko zonnepanelen

Zonnepanelen vindt u tegenwoordig op veel huizen in elke straat, u kunt er haast niet meer omheen. Zonnepanelen zijn de laatste jaren in populariteit gestegen en ze zullen ook niet meer snel weggaan. Met zonnepanelen wek je groene energie op en kan je veel energie besparen. Aan zonnepanelen zitten veel voordelen en zijn ook milieuvriendelijk. In deze blog lees je ar alles over.

De Jinko zonnepanelen

Jinko zonnepanelen behoord tot de top wereldleiders van de zonnepanelen industrie. Jinko zonnepanelen heeft wereldwijd veel klanten zitten. Jinko zonnepanelen staan in de top 5 van meest verscheepte zonnepanelen. Jinko levert keer op keer de beste kwaliteit zonnepanelen aan hun klanten en hun producten behoren bij het tier 1 zonnepanelen merk. Jinko heeft een erg hoge kwaliteit, maar de kosten kunnen ze toch laag houden.

Jinko zonnepanelen en de voordelen

Jinko zonnepanelen hebben een hoogwaardige kwaliteit en kunnen lang meegaan. Hieronder worden nog een aantal voordelen benoemd van de Jinko zonnepanelen.

  • Duurzaamheid: Jinko wil in 2025 alle energie die ze gebruiken uit hernieuwbare energiebronnen halen. Dit willen ze bereiken door zonnepanelen te ontwikkelen die een hoger rendement leveren. Ze willen al hun faciliteiten en fabrieken voorzien van groene energie.
  • Kwaliteit: Jinko zonnepanelen zijn voorzien van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen.
  • Garantie: De Jinko zonnepanelen worden geleverd met een productgarantie van 15 tot 25 jaar en hebben een prestatiegarantie van 30 jaar. Na de prestatiegarantie van 30 jaar zullen de panelen nog 87.4% van het normale vermogen blijven produceren.

https://nl-zonnepanelen.nl/product-category/zonnepanelen/panelen-jinko/