Mediahotspots
Image default
Woningen

Ontvang de nodige informatie over zorginstellingen in Groningen

U kunt maar beter op tijd beginnen met het informeren en inlezen over zorginstellingen in Groningen of bij u in de buurt. Zo bent u voorbereid op wat er wellicht gaat komen en kunt u ook uw voorkeuren uitspreken. Sommige ongelukken zitten in een klein hoekje of wellicht krijgt u plotseling ergens last van. Dan kunt u het beste van te voren al hebben gekeken naar het een en ander zodat u het niet aan andere mensen hoeft over te laten of lastminute een keuze hoeft te maken. Bij de Leyhoeve in Groningen bent u dan sowieso op het juiste adres. Bij deze zorginstelling staat de passie voor de zorg en de gastvrijheid namelijk op nummer één.

U wordt als koning of koningin behandeld

Niets is belangrijker dan dat u op uw oude dag fantastisch wordt behandeld. Zo staat dit ook op nummer één bij de meeste zorginstellingen in Nederland en in Groningen ook. Uw behoeftes staan namelijk centraal in deze zorginstelling. Zo zijn er verschillende woonplaatsen mogelijk. U kunt naar een zorgsuite, maar ook naar een van de appartementen. Hier kunt u ook alvast naartoe als u nog geen grote klachten heeft, om het zekere voor het onzekere te nemen. Naast de uitstekende zorg kunt u ook gebruik maken van veel verschillende faciliteiten.

Verschillende faciliteiten om gebruik van te maken

Naast het feit dat gastvrijheid hoog in het vaandel staat in verschillende zorginstellingen in Groningen, kunt u ook gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Zo wordt er dagelijks een activiteit georganiseerd en wordt er ook rekening gehouden met de mogelijkheden die de bewoners hebben. Zo zijn er allemaal verschillende activiteiten voor de mobiele, actieve en minder mobiele en actieve bewoners. Ook kunt u altijd gebruik maken van de wellness, fitness of het zwembad. Een heerlijk drankje drinken met familieleden of andere bewoners is ook altijd een goede optie!

https://www.leyhoeve.nl/