Mediahotspots
Image default
Winkelen

Overweeg je de aanschaf van een kledingrek?

Een kledingrek is vooral erg praktisch op het moment dat je met het vervoer, de verkoop of opslag van kleding te maken hebt. De zogenaamde confectierekken zorgen ervoor dat je grotere aantallen kleding tegelijk kunt vervoeren, verkopen of opslaan in je magazijn. Maar hoe weet je nou wanneer je welke soort kledingrek dient aan te schaffen? Er bestaan veel verschillende uitvoeringen en sommige rekken hebben een specifiek doel. In dit artikel lees je daar meer over.

Een kledingrek voor de particulier, winkel of een magazijn?

Het is belangrijk dat je duidelijk voor ogen hebt waar je het kledingrek voor gaat gebruiken. De laatste jaren is er een trend ontstaan om in de slaapkamer gebruik te maken van een kledingrek in plaats van een kast. Dit geeft een vrolijk en speels effect. Het is logisch dat je op dat moment naar een stijlvol en tegelijkertijd simpel uitziend kledingrek op zoek bent, omdat je er zelf iedere dag tegenaan zult kijken. Maar een kledingrek in je winkel dient een veel elegantere uitstraling te hebben. In jouw winkel presenteer je namelijk de kleding die nog verkocht moet worden. Als laatste is er de mogelijkheid om een kledingrek voor je magazijn of het transport van kleding aan te schaffen. Deze rekken dienen vooral sterk te zijn, zodat je ermee kunt rijden en er veel kleding tegelijk aan opgehangen kan worden.

Kies voor dit bedrijf bij de inrichting van je winkel

Bleijenberg heeft ruim 20 jaar ervaring in winkelconcepten en helpt jaarlijks verschillende winkeliers om hun winkel naar eigen smaak in te richten. Wanneer je op zoek bent naar bijzondere, praktische en moderne winkelmaterialen, kun je dus bij hen terecht. Bleijenberg heeft een showroom in Oud Gestel, waar je een kijkje kunt nemen in het ruime assortiment. Zij produceren op maat gemaakte en ontworpen artikelen als paspoppen, kledingrekken, kledinghangers, toonbanken en nog veel meer. Met hun winkelmaterialen kun je je winkel helemaal de uitstraling geven die je zelf wilt. Je kunt kiezen uit losse materialen of voor de complete verzorging van de inrichting van jouw pand. Wanneer je de winkelmaterialen graag zo snel mogelijk bij jou in de winkel bezorgd wilt hebben, kun je deze in hun webshop bestellen.

https://www.bleijenberg-shop.nl/