Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Regenkleding die je in de winter kunt gebruiken

Regenkleding die je in de winter kunt gebruiken

Als je van fietsen houdt en van het buitenleven houdt, dan weet je hoe belangrijk het is om ​​goede regenkleding te hebben zoals een rains regenjas heren. De juiste regenjas kan je droog houden tijdens een regenbui, terwijl de verkeerde je doorweekt kan achterlaten zonder enige bescherming te bieden.

Regenjas

Er zijn veel geweldige regenjassen op de markt, maar de beste zijn waterdicht en winddicht, en hebben ademend materiaal om je warm te houden bij koud weer. Ze moeten lichtgewicht en duurzaam genoeg zijn om lang mee te gaan, zoals die van maium. Op deze manier kunnen ze werken als onderdeel van je lagen systeem als het buiten koud is of als een op zichzelf staande laag als dat niet het geval is.

Regenmantel

Een regenmantel is net als een winter regenjas een beschermend boven kledingstuk dat gedragen wordt als het regent. Ze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, meestal met rubber beklede stof of plastic. Regenjassen zijn meestal lang, met een capuchon en een sluiting. De lengte van de vacht kan variëren van kort tot halflang of lang. Sommige stijlen hebben ingebouwde mouwen, zodat wanneer de armen van je lichaam worden opgetild, ze automatisch je handen blootstellen en niet nat worden als er op dat moment geen paraplu beschikbaar is voor gebruik. Regenjassen zijn er in verschillende materialen, zoals katoen, wol of synthetische vezels, die afhankelijk van het doel en het ontwerp met elkaar kunnen worden gemengd.

Parka

Een parka is een jas met een capuchon en een langere lengte dan die van een overjas, maar korter dan die van een overjas. Het is meestal gemaakt van katoen, nylon of polyester. Sommige parka’s hebben een bontrand rond de capuchon en op de kraag.

Laarzen

Waterdichtheid is het belangrijkste aspect van een goede regenkleding. Het maakt niet uit hoeveel andere kenmerken je laarzen hebben, als ze het water niet buiten houden, zijn ze niet geschikt voor regenachtig weer. Let bij het kopen van een nieuw paar regenlaarzen altijd op waterdichtheid. Je kunt een aantal goede opties online vinden door te zoeken op “waterdichte laarzen”. Een goede profielzool is cruciaal om uitglijden en vallen in natte omstandigheden te voorkomen, vooral op gladde oppervlakken zoals trappen of buitentrappen in je huis of kantoorgebouw.

Fleece

Fleece is een synthetisch materiaal dat warm en comfortabel is, maar niet volumineus. Het kan worden gebruikt als buitenlaag of als extra laag op jeans, broeken of panty’s. Deze veelzijdige stof is ademend en lichtgewicht. Het is ook niet duur en gemakkelijk te wassen, waardoor het geschikt is voor alle seizoenen.

Broek

Als het op broeken aankomt, heb je niet veel keus. Je zult de juiste regenkleding moeten kiezen en er het beste van hopen. Als je ooit last hebt gehad van natte voeten of benen tijdens het dragen van een waterdichte jas, dan weet je dat het nodig is om ervoor te zorgen dat je broek ook waterdicht is.

Handschoenen

Handschoenen zijn belangrijk om je handen te beschermen tegen blaren en andere wonden, maar ze helpen je ook warm te houden. Je wilt er zeker van zijn dat je handschoenen waterdicht zijn.