Mediahotspots
Image default
Marketing

Het belang van een goede content marketeer

Nog steeds is content ontzettend belangrijk voor je website. niet alleen omdat de bezoekers van A tot Z wil kunnen lezen en ook zien wat er allemaal beschikbaar is, maar natuurlijk ook voor de zoekmachines. Niet voor niets is een content marketeer daarom dus ook onmisbaar voor iedere onderneming als je het ons vraagt. Om je een idee te geven waarom, hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt welke voordelen ze allemaal te bieden hebben. Kortom, doe er je voordeel mee dus!

 

Contentmarketing is je basis en duurzaam

In de huidige tijd waarin we natuurlijk de kosten allemaal zo laag mogelijk willen houden, is goede content een goede manier om hier tot in lengte van jaren van te kun profiteren. Doordat goede content op de website hebt staan, zullen mensen via de zoekmachines blijven terugkeren naar je website. Dus stel de investering voor een artikel bedraagt 250 euro, dan kan het zomaar zijn dat deze pagina in de komende jaren een veelvoud hiervan oplevert.

 

Vergroot je vindbaarheid

Zoekmachines vinden het belangrijk dat je website relevant is en aantrekkelijk is voor de bezoeker. Wanneer jij regelmatig goede content produceert en dus bezoekers naar je website trekt, word je hiervoor beloont. Dit gebeurt meestal in de vorm van een betere positie in de zoekresultaten, waardoor de bezoekersaantallen nog verder zullen toenemen. Kortom, een win-win situatie dus! 

 

Schakel iemand in

Het kan natuurlijk zijn dat jij niet over de middelen beschikt om iemand full time in dienst te nemen als content marketeer. Een ghostwriter inschakelen blogs kan dan uitkomst bieden. Deze persoon schrijft namelijk geheel anoniem, zodat je alles onder je eigen naam kunt plaatsen. Geen tijd meer hebben voor het produceren van goede content is dus voorgoed verleden tijd.