Mediahotspots
Image default
Woningen

De lichtexpert Schréder helpt bedrijven met de mooiste en meest innoverende projecten

Verlichting is een oplossing die mensen kan helpen en als leverancier van verlichting is Schréder een van de grootste experts op het gebied van licht die het leven van mensen doet verrijken.  Verlichting kan levens beïnvloeden en transformeert steden, ruimtes en de planeet tot een bijzonder monument. Het doel van Schréder is dan ook om een bijzondere en unieke ervaring voor de mensen te creëren en daar doen zij alles aan om dit doel te bewerkstelligen. Hert bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en ze hebben veel duurzame relaties opgebouwd met de klanten en werken hier al een langere tijd mee samen. Iedere stad of ruimte is net weer even wat anders, en er wordt voor gezorgd dat door middel van licht deze onderscheiding goed te zien is.  

Wereldwijde organisatie

Schréder is gevestigd in maar liefst zeventig landen en door middel van alle kennis en ervaring die in de afgelopen honderd jaar is opgedaan worden de mooiste en beste resultaten bereikt en worden er veel klanten met een positieve houding te woord gestaan. De klanten moeten worden geholpen en er moeten mooie herinneringen worden opgedaan aan ruimtes en locaties en dat kan men creëren door middel van mooie licht technieken. Er wordt alsmaar geïnnoveerd op het gebied van licht en daar speelt Schréder dan ook goed op in. 

Innovaties en technieken inzetten

De nieuwste technieken zijn de sleutel naar succes. Hiermee worden doelen behaald en mooiere uitvoeringen gedaan. Het verbetert de veiligheid, de duurzaamheid en het welzijn van iedereen. Gezamenlijk met de klant wordt hier goed op ingespeeld. De doelen van de bedrijven worden door Schréder ook nagestreefd en er wordt altijd samen een plan bedacht om deze bedrijfsdoelen aan te pakken en te verrijken door middel van de lichttechnieken. Er kan veel worden bereikt door middel van licht en daar weet Schréder goed mee om te gaan en de klant hierin in de behoefte en wensen te voorzien. Niet alleen de klanten worden hier beter van, maar ook de klanten van de klanten krijgen hierdoor een verrijking aangeboden.