Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Smoothiebar huren

Een smoothiebar huren op jouw evenement? Goed idee! Tegenwoordig is immers iedereen bezig met zijn of haar gezondheid. Mensen laten graag een colaatje staan voor een gezond drankje. Groene smoothies zijn gezonde drankjes die enorm voedzaam zijn. Smoothies worden daarom ook vaak gedronken als lichte maaltijdvervanger of als gezond tussendoortje. Daarnaast zijn er talloze variaties mogelijk waardoor er voor iedere smaak een gezonde groene smoothie te bereiden is.

 

Het is nu mogelijk om de groene smoothies op jouw evenementen te laten schenken. Bekijk daarom snel wat Bar Company voor je kan betekenen!

 

Wat zijn groene smoothies?

Groene smoothies worden gemaakt van verse groenten. Ze worden gepureerd in een blender. Naast groente gaan er ook gezonde sappen in zoals appelsap en jus ‘d orange. Groene smoothies bestaan vaak uit groene bladgroenten en/of groene kruiden. Het mooie aan groene smoothies is dat bladgroenten toegankelijker gemaakt worden voor een groter publiek. Sommige mensen houden bijvoorbeeld minder van spinazie. Maar doordat de bartenders van Bar Company getraind zijn om deze bladgroenten te verwerken met heerlijke citrusvruchten, kruiden zoals munt en bijvoorbeeld een beetje gember creëren we heerlijke frisse en voedzame smoothies zonder dat je veel merkt van de spinazie. Dus ondanks dat de smoothie boordevol spinazie zit merk je, behalve door de mooie groene kleur, nauwelijks dat de bladgroente erin zit. Ideaal om iedereen van z’n dagelijkse portie groenten te voorzien! Ook kinderen zijn door de groene smoothie eerder geneigd om te genieten van spinazie. Wat wil je nog meer?

 

Welke smoothies zijn het populairst?

Wist je dat rood en geel de meest lustopwekkende kleuren zijn? Het zal je daarom niet verrassen dat de gele ananas smoothies en de rode bosvruchten smoothies van Bar Company het meest populair waren. Het is leuk om te merken dat dit tegenwoordig steeds meer verandert. Mensen hebben steeds vaker een positieve associatie met de kleur groen door focus op gezondheid en duurzaamheid. En omdat we zo overtuigd zijn van de voedingswaarde van onze groene smoothies gaan we graag het gesprek aan om sceptische gasten te overtuigen van de groene moodboosters!

 

Want wat is het leuk als een (vooraf) sceptische gast blij verrast wordt door de heerlijke en frisse smaak van een groene smoothie. Zo dragen wij bij aan een gezondere en betere wereld. De groene smoothies die het meest besteld worden zijn spinazie smoothies en andijvie smoothies. Maar er komt steeds meer interesse voor (van origine) buitenlandse bladgroenten zoals paksoi. Het eten, of in dit geval drinken, van bladgroenten levert tal van gezondheidsvoordelen op. Zo verminder je het risico op obesitas, hartaandoeningen, hoge bloeddruk en cognitieve achteruitgang. Nog een reden om te gaan voor groen!

 

Zelf bepalen wat er in je groene smoothie gaat!

Het is ook mogelijk om zelf te bepalen wat er in je groene smoothie gaat. Wil je een persoonlijk menu samenstellen en houd je heel erg van bepaalde groenten, kruiden of vruchten? Dan stelt Bar Company samen met jou een leuk smoothie menu samen. Je kan uiteraard ook bouwen op de expertise van Bar Company en gaan voor het meest populaire smoothie menu.

Met groene smoothies maak je mensen gezond én blij. Neem snel contact op met Bar Company om deze drankjes op jouw evenement te schenken!

https://www.barcompany.nl/