Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Snel een tuinschilderij op maat

Ben je ook uitgekeken op je tuinmuren? Zijn ze ook eindeloos saai, grauw en lelijk? Doe er dan wat aan en verander het uitzicht van je tuin drastisch met behulp van een tuinschilderij. Tuinposter.nl verandert het zicht van je tuin in een handomdraai in een Frans lavendelveld, een slingerend steegje in New York of mediterende boeddha.

 

Alle voordelen van een tuinschilderij opgesomd

Vraag je ons naar de pluspunten van een tuinschilderij, dan kunnen we een heel boek aan je voorleggen. Maar we willen je uiteraard niet vervelen, daarom zetten we de allerbelangrijkste alvast even voor je op een rijtje:

  • Ze kunnen op allerlei formaten worden aangeleverd, op maat van je tuinmuren
  • We voorzien tal van ophangsystemen, geschikt voor om het even welke tuin
  • Ze worden gemaakt uit een weersbestendig materiaal, geschikt voor ieder seizoen
  • Onze tuinschilderijen zijn uv- en kleurbestendig, voor een jarenlang genot
  • Ze kunnen worden bedrukt met een van onze eigen foto’s, maar ook met eentje van jou!

 

Tuinschilderij in tal van uitvoeringen

Ja, je leest het goed: je kan ze personaliseren zoveel je maar wilt. Enerzijds kan je opteren voor een van de foto’s uit onze ruime database van zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen; stuk voor stuk prachtig en uitmuntend in kwaliteit. Van een romantische zonsondergang tot een uitgestrekt bloemenveld, van een doorkijkje met groen vergezicht tot een rustgevend wellnessbeeld: onze database heeft om het even welke foto voor je.

Wil je toch net dat ietsje extra? Ga dan voor een foto van jezelf. Wat had je bijvoorbeeld gedacht van eentje van je kinderen of huisdier? Of van een leuk vakantiekiekje van afgelopen zomer? Uniciteit en originaliteit gegarandeerd!

Wil je voortaan optimaal kunnen genieten van je tuin? En nooit meer hoeven te zuchten bij het zien van die lelijke tuinmuren? Bestel dan vandaag nog je persoonlijk tuinschilderij bij tuinposter.nl en droom in de toekomst dag in dag uit weg bij prachtige impressies.

Via ons online contactformulier kan je ons al je wensen bezorgen en wij doen het nodige! Vul eenvoudigweg al je gegevens in en wij bezorgen je spoedig al wat je wilt op maat van je tuin. Wil je meer te weten komen over tuinposter.nl of wens je een gratis prijsofferte? Ook dan helpen je met het grootste plezier verder!

https://www.tuinposter.nl/