Mediahotspots
Image default
Winkelen

U wilt goud verkopen?

Stel, u wilt goud verkopen. Hoe pakt u dat aan? U kunt het beste op zoek gaan naar een goudinkoper bij u in de buurt en eens informeren naar de voorwaarden. Waarschijnlijk zal de inkoper u een goudprijs per gram bieden. U kunt dit aanbod naast die van andere inkopers leggen en voor de beste goudprijs kiezen. Omdat veel mensen maar eens in hun leven goud verkopen loont het om voorafgaand aan de aankoop goed te onderzoeken waar u de beste prijs krijgt voor uw goud. Meer weten? Zie de website van GoudNL voor meer informatie.

Goud verkopen voor consumenten

Het kan voorkomen dat u oude sieraden uit een erfenis wilt verkopen, omdat u er bijvoorbeeld niets meer mee doet. U bent dan in een andere positie dan een ervaren goudhandelaar, omdat u nog weinig tot geen ervaring heeft met goud verkopen. Ook daarom is het aan te raden goed vergelijkend onderzoek te doen tussen inkopers, zodat u in één keer de beste prijs krijgt.  

Goud laten omsmelten

Heeft u sieraden waar u niets meer mee doet? Goud verkopen is niet de enige optie. Tegenwoordig is het ook mogelijk uw goud om te laten smelten en er iets nieuws van te laten maken.

https://www.goudnl.nl/goud-verkopen