Mediahotspots
Image default
Bedrijven

UV-C desinfectie

UV-C desinfectie apparaat dat werkt binnen 30 seconden

De THP Clean Mobile is een innovatief apparaat voor UV-C desinfectie van uw mobiele apparatuur. Devices als een telefoon, tablet en scanner bevatten vaak meer micro-organismen dan u denkt, maar met UV-C straling brengt u de schimmels, bacteriën en virussen binnen 30 seconden terug naar een acceptabel niveau. Wat is UV-C desinfectie en wat zijn de voordelen van ultraviolet licht?

Wat is UV-C desinfectie en waar wordt het toegepast?

Al in de jaren zestig werd ontdekt dat het aantal patiënten dat getroffen werd door een infectie na een operatie enorm daalde als de lucht in de operatiekamer was gedesinfecteerd met UV-C straling. Na talloze onderzoeken is het gebruik van UV-C straling, dat net zo goed werkt als desinfecteren met chloramine, tegenwoordig breder inzetbaar. Zo heeft THP Clean Professionals een compact apparaat ontwikkeld, de Clean Mobile, dat uw devices volledig blootstelt aan UV-C licht. Hierbij kunnen bacteriën zich niet verschuilen achter schaduw.

Clean Mobile en de voordelen UV-C desinfectie

Voor uw mobile devices, zoals de zelfscanners in uw winkel of de laptops van uw bedrijf is UV-C desinfectie onschadelijk. UV-C licht is zelfs effectief tegen bacteriën die resistent zijn tegen ontsmettende chemicaliën. De Clean Mobile is een apparaat dat gemakkelijk te verplaatsen is en dat in minder dan een minuut zijn werk doet. De verspreiding van micro-organismen vermindert, zodat ziekteverzuim afneemt. Daarnaast draagt u natuurlijk bij aan de bescherming van de gezondheid van klanten en bezoekers van uw bedrijf.

Schone en hygiënische devices zonder het gebruik van chemicaliën, dat is wat de Clean Mobile te bieden heeft. Uw apparaten raken door deze lichttechniek bovendien niet beschadigd en er blijven geen restjes vuil achter. Maak ook gebruik van de voordelen UV-C desinfectie en ga voor optimaal gereinigde en frisse devices!

https://cleanmobile.nl/