Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Werkbonapp als vervanging papier

Ben jij klaar met de papieren werkbon? Dat is helemaal te begrijpen. Daarom is er nu een uitstekend alternatief: de werkbonapp. Deze vervangt de papieren werkbon, waardoor deze altijd overzichtelijk blijft, de structuren bewaard worden en het belangrijkste: de werkbon blijft altijd leesbaar. De werkbonapp van Connected Development geeft zeer veel mogelijkheden en voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de structuur bepalen en velden die je niet nodig hebt weglaten. Je begrijpt dat de werkbonapp zeer veel voordelen kent. Kies daarom voor deze oplossing van Connected Development.

Voordelen van een werkbonapp

Er zitten veel verschillende voordelen aan een werkbonapp. Bij de papieren werkbon kun je problemen krijgen met de leesbaarheid, kan de stapel papieren te groot en onoverzichtelijk worden en structuur bewaren kan lastig zijn. Dit is allemaal verleden tijd met de digitale werkbon in een app. Zo zijn er zeer veel verschillende mogelijkheden als het gaat om de werkbonapp. Je kunt er bijvoorbeeld foto’s aan toevoegen, je kunt een werkwijze afdwingen, de service digitaal vergroten en nog veel meer. Connected Development heeft een werkbonapp ontwikkeld die perfect afgestemd kan worden op jouw wensen en eisen.

De werkbonapp van Connected Development

Ben je benieuwd naar de werkbonapp van Connected Development en ben je benieuwd wat jij hier uit kunt halen? Kijk dan direct op de website voor meer informatie omtrent de werkbonapp. Je kunt hier een klantvoorbeeld met duidelijke afbeeldingen vinden zodat je een goed beeld krijgt van de app. Tevens vind je hier een stappenplan, hoe het van jouw idee tot een bruikbaar programma wordt gemaakt. Heb je nog vragen na aanleiding van de informatie in dit blog of op de website? Dan kun je zeker contact met Connected Development opnemen. Je kunt tevens via de website een prototype aanvragen, zodat je een volledig beeld krijgt.

https://www.informapp.nl/werkbonapp