Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Zelfstandig in een auto rijden als u 18 jaar wordt

Zelfstandig in een auto rijden als u 18 jaar wordt

Er zijn veel jongeren die graag zelfstandig in een auto willen gaan rijden vanaf het moment dat ze 18 jaar worden. Dat is mogelijk. Tegenwoordig kunt u als u 16,5 jaar bent geworden, starten met het nemen van rijlessen. Wanneer u dat doet, is het verstandig om tegelijkertijd theorielessen te volgen. Vanaf u 17de jaar mag u praktijkexamen doen. Daarvoor moet u dan wel in het bezit zijn van het theorie-examen.

Voordat u een theorie-examen kunt afleggen

Voordat u een theorie-examen mag afleggen, moet u een papier invullen waarin u aangeeft dat u bekwaam bent om auto te kunnen rijden. Het is een papier dat u bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) kunt kopen. Er wordt gevraagd of u in staat bent om auto te rijden. Wanneer u  gebruikt die u geestelijk beïnvloeden, mag u niet autorijden. Ook als u gebruikt, is een deelname aan het verkeer verboden.

Rijlessen Groningen

Woont u in Groningen, dan kunt u de rijlessen daar gemakkelijk volgen. Voor rijlessen Groningen zou u op internet kunnen kijken. U zult daar zeker de rijschool 123Volgas tegenkomen. Het is de rijschool die de rijlessen Groningen verzorgt. Bij 123Volgas kunt een rijbewijs voor de auto of motor halen.

Goedkope rijschool Groningen

Zoekt u een goedkope rijschool Groningen, dan is 123Volgas zeer geschikt voor u. Het is een goedkope en vertrouwde rijschool. Omdat de rijlessen de hele dag gevolgd kunnen worden, van 08.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond, is hij voor iedereen geschikt. Bij 123Volgas kunt u losse lessen nemen. Ook kunt u de keus maken voor een lespakket of spoedcursus. U heeft een vaste rijinstructeur. Daardoor krijgt u lessen van een vertrouwd persoon. Hij zal u zoveel mogelijk tegemoet komen om u tijden in te kunnen vullen.