Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Zo creëer je je eigen glamping

Als je van kamperen houdt, let je vast in eerste instantie op praktische zaken als je op vakantie gaat. Het is tenslotte niet handig om heel veel mee te nemen als je niet veel ruimte hebt. Daar heb je misschien ook geen behoefte aan: less is more. Toch zijn er een paar dingen waarmee je je kampeeruitje net dat beetje extra glans geeft. Meer meenemen kan natuurlijk altijd en mocht je dan niet genoeg plek hebben kan je altijd gebruik maken van een dakdrager. 

Kussens voor in autodaktent

Niets is comfortabeler als fijne kussens. Naast het kussen om te slapen kun je nog een paar extra kussentjes meenemen voor bij het kampvuur zodat je er ontspannen bij zit of voor in je autodaktent als het regent. Omdat ze natuurlijk vies zouden kunnen worden is het aan te raden om voor een paar goedkopere exemplaren te gaan of kussens die je makkelijk kunt wassen.

Verlichting

Als je onderweg bent met je eigen camper of caravan, kun je meerdere kanten op. Wanneer je beschikking hebt over elektriciteit, zou je je camper of caravan nog kunnen versieren met een lichtjesslinger. Heb je een caravan of huisje gehuurd, dan kan dat natuurlijk ook. Voor in de avond is het gezellig om wat kaarsen mee te nemen. Waarschijnlijk zijn het niet de eerste dingen waar je aan denkt, maar ze nemen weinig ruimte in. Je zorgt voor een super gezellige sfeer wat het kamperen nog extra leuk maakt. 

Muggennet of klamboe

Of je nu met een autodaktent op pad gaat of met een camper, je moet je altijd goed wapenen tegen insecten. Een anti-muggenspray zit vast al in je toiltettas, maar het kan nog chiquer met een klamboe. Ook deze is makkelijk op te vouwen en neemt weinig ruimte in. Als je de ruimte hebt en er is een mogelijkheid om een muggennet op te hangen ben je extra beschermd en wordt je slaapplek een heus hemelbed. Wil je een luxueuze tent boeken op een camping? Dan zou een klamboe op je eisenlijstje moeten staan.

https://www.koalacreek.info/