Mediahotspots
Image default
Muziek

3 beste koptelefoons van 2022

De beste hoofdtelefoons hebben de meest geavanceerde functies, flexibele en effectieve actieve ruisonderdrukking en een prachtige vormgeving. Ze kunnen soms vrij duur zijn, maar bieden ongeacht hun prijs veel waar voor hun geld.

Het kan nuttig zijn om bij de aanschaf van een nieuwe hoofdtelefoon te bedenken waar u hem gaat dragen. Als u bijvoorbeeld van plan bent te gaan hardlopen, hebt u misschien geen grote hoofdtelefoon voor over de oren nodig. Pendelt u naar uw werk of reist u veel? Dan hebt u een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking nodig om het geluid te blokkeren.

1. Sony WH-1000XM5

Het paradepaardje van Sony is de beste allrounder. Hij biedt uitzonderlijke ruisonderdrukking en geluidsprestaties. Het is bijna precies hetzelfde als de XM4’s ervoor.

De Sonys zijn in alle opzichten zelfverzekerd, overtuigend en aangenaam om naar te luisteren: de lage frequenties zijn gespierd en beweeglijk, terwijl de hoge tonen goed worden beheerd en veel detail bevatten. Het sterke punt van de XM-serie is ruisonderdrukking. Het elimineert bijna alle externe geluiden. En met de Sony Headphones Connect-app kunt u uw audio aanpassen aan uw voorkeuren.

De aanraakbediening en batterijduur van de concurrentie (40 uur met ANC uit, 30 uur met ANC aan) verslaan ze allemaal. Hoewel het ontwerp een beetje flauw is, is het feit dat de verpakking en de hoofdtelefoon bijna volledig zijn gemaakt van gerecyclede materialen een groot pluspunt.

2. Sony WH-1000XM4

De WH-1000XM4 hoofdtelefoons, de voorgangers van de recentere Sonys, zijn nog steeds zeer concurrerend. Ze zijn ook goedkoper. Het nieuwere niveau heeft een betere geluidskwaliteit en aantoonbaar een aantrekkelijker ontwerp. De XM4-hoofdtelefoon is echter nog steeds een geweldige optie als u wat geld wilt besparen.

Hij is licht en comfortabel, met Bluetooth-connectiviteit. Bovendien heeft hij een van de meest effectieve ruisonderdrukkende functies die momenteel verkrijgbaar zijn. Ze klinken ook geweldig. Het geluid is helder, gedetailleerd en open. Lage frequenties worden ook gekenmerkt door precisie.

Hij is supercomfortabel en heeft handige functies zoals Speak to Chat, waarmee u een gesprek kunt voeren zonder de hoofdtelefoon af te zetten. Deze hoofdtelefoon is een premium paar, maar zeker het geld waard.

3. Bose NC 700 700

De Sony WH-1000XM4 is misschien wel de populairste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking op de markt, maar de Bose Noise Cancelling Headphones 700 zijn de volgende in de rij. De Sonys klinken iets beter, maar de ruisonderdrukking van Bose is beter – dus deze hoofdtelefoon is wellicht de beste optie voor u als frequent flyer.

Bose heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van hoofdtelefoons met ruisonderdrukking door muziek en telefoongesprekken te combineren met ruisonderdrukking. De geluidskwaliteit was uitstekend, met een levendig, levendig geluidsbeeld en een goed gebalanceerd geluidsbeeld.

Wij raden de Sony WH1000XM4 aan boven deze Bose-hoofdtelefoon als u een keuze moet maken. Ze hebben een lagere prijs en een langere batterijduur. U zou geen fout maken als de Bose-hoofdtelefoon uw keuze was (en we zouden het u niet kwalijk nemen als dat het geval was). Ze klinken geweldig, zien er geweldig uit en hebben een uitstekende ruisonderdrukking.

De Bose NC 700 is echter wel aan de prijzige kant. U doet er goed aan om de koptelefoon aanbiedingen in de gaten te houden voordat u hem voor de volledige prijs koopt.