Mediahotspots
Image default
Muziek

Oktoberfest

Oktoberfest is het grootste bierfeest van Duitsland. Het is een groots volksfeest dat gehouden wordt in München. Traditioneel begint het feest de eerste zaterdag na 15 september. Het feest eindigt op de eerste zondag van oktober. Valt de eerste zondag een dag voor de Duitse dag van de Eenheid op 3 oktober? Dan wordt het feest verlengt tot en met 3 oktober. Het Oktoberfest duurt hierdoor tussen de 16 en 18 dagen. Tijdens het bierfeest worden er in totaal veertien tenten omgetoverd tot biertenten waar verschillende lokale brouwers samenkomen. De tenten zijn allemaal prachtig aangekleed en de lokale bevolking komt in kledingdracht naar het feest. Naast bier drinken en gezellige activiteiten is er op hetzelfde terrein een grote kermis te vinden. Het Oktoberfest wordt niet alleen in München gehouden, maar ook op andere plekken in Duitsland en zelfs Nederland.

Karaoke DJ met driveinshow op je feestje

Geef je binnenkort een leuk feestje? Natuurlijk mag je best een keertje uitpakken met een DJ. Een DJ zorgt ervoor dat het feest aan elkaar gedraaid wordt en op de juiste momenten de leukste muziek gedraaid wordt. Met een karaoke DJ met driveinshow maak je er pas echt een feestje van. De DJ neemt zelf z’n apparatuur mee en zorgt ervoor dat muziek gecombineerd wordt met foute songteksten. Uiteraard haalt de deejay je over om mee te komen zingen. De deejay krijgt het bijna altijd voor elkaar om echt iedereen een keer op de dansvloer te krijgen. Met een Karaoke DJ met driveinshow maak je er een echt feestje van.

Professionele evenementenbeveiliging bij je feest

Natuurlijk wil je dat een evenement goed verloopt. Alleen je hebt de situatie lang niet altijd in de hand. Er kunnen altijd dingen gebeuren die je zelf niet in de hand hebt. Met professionele evenementenbeveiliging zorg je ervoor dat je gasten in de toom gehouden worden zonder dat ze het zelf doorhebben. Nog voordat iets een incident kan worden wordt er door de beveiligers ingegrepen. Met evenementenbeveiliging zorg je ervoor dat iedereen terugkijkt op een geslaagd feest. Daar komt nog eens bij dat de meeste gemeentes het tegenwoordig als verplichte eis stellen. Helemaal door het risico op terreur van de afgelopen jaren. Door een beveiligingsplan in te dienen is de kans groter dat je aanvraag wordt goedgekeurd en je een geslaagd evenement kan organiseren.