Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Agm scooter leasen? bekijk dan eens de Agm LX

Scooters kun je kopen in alle soorten en maten. Toch zijn er een aantal merken en modellen die opvallend veel op elkaar lijken. Op het eerste gezicht is alleen de prijs anders. Tussen een budget Killerbee VXL en een luxe Vespa Primavera zit bijna tweeduizend euro verschil! Dan heb je nog Sym en AGM scooters die in het midden zitten qua prijs. Naast kopen kun je ook een Killerbee, Sym, Vespa of AGM scooter leasen. Wat is het voordeel van leasen en wat zijn de verschillen tussen bijvoorbeeld een Killerbee VXL en een AGM LX?

 

XL, LX, waarom zoveel keuze?

De meeste retro scooters zijn gebaseerd op het klassieke Vespa model, dat is geen geheim. Enkele jaren geleden kwam de Vespa LX uit. LX is het Romeinse getal voor zestig, want de Vespa bestond zestig jaar. Toen zag je plots heel veel modellen opduiken waaronder de AGM LX en de Killerbee VXL. Toevallig of niet, deze scooters lijken niet alleen in naam op de Vespa maar ook het uiterlijk is opvallend gelijk. Hoe kan een AGM LX duizend euro goedkoper zijn dan een Vespa LX?

 

Andere fabriek, andere prijs

Vespa maakt alleen gebruik van de beste technologie en de meest hoogwaardige materialen. Daar hangt een prijskaartje aan vast. Andere scooters als de Sym Fiddle en de AGM LX zijn pakweg duizend euro goedkoper. Deze middenklasse scooters zijn ook nette voertuigen maar missen net dat stukje kwaliteit van een echte Vespa. De Killerbee VXL zit nog lager in prijs, deze Chinese retro scooters hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding maar leggen het in pure kwaliteit af tegen de duurdere merken. Je koopt waar je budget voor hebt toch?

 

Vespa, Sym of AGM scooter leasen

Als je net genoeg hebt voor een Killerbee maar niet genoeg voor een luxer model kun een ook een Vespa, Sym of AGM scooter leasen. Dat betaal je in termijnen. Je kunt direct de scooter bestellen maar hoeft niet eerst het volledige bedrag neer te leggen. Zo kun je voor een wat duurder type kiezen dan je van plan was. Je geeft aan het einde van de rit uiteraard meer geld uit maar je koopt er wel een scooter mee die langer mee zal gaan.

https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-scooter/agm/

Gerelateerde artikelen

Een waterdichte schaduwdoek op maat

Smoothiebar huren

Deurbeslag waar moet ik op letten?