Mediahotspots
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundige gezocht

Even geleden was ik op zoek naar iemand die voor mij een arbeidsdeskundig onderzoek kon gaan uitvoeren. Een arbeidsdeskundige dus! En die vond ik in de naam van ADXpert. Zij hebben een fantastisch rapport afgeleverd. En dat allemaal voor een lage prijs en heel erg snel afgeleverd. Graag leg ik in dit artikel uit waarom ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf dat voor mij een arbeidsdeskundig onderzoek kan gaan opstellen. En hoe ik op ADXpert ben gekomen.

Waarom een arbeidsdeskundig onderzoek?

De reden dat ik een arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert wil gaan laten uitvoeren is omdat ik ontevreden ben over een werknemer van mij. Hij functioneert namelijk niet naar behoren. Dit in tegenstelling tot andere werknemers. Dus daaruit blijkt dat het wel degelijk mogelijk is om aan mijn wensen te voldoen, maar dat hij dit dus niet waar kan maken. Daarom wil ik graag, wat ook voor het UWV verplicht is, een arbeidsdeskundig onderzoek op laten stellen. Alleen is dit voor mij ook de eerste keer! Dus had ik nog geen idee waar ik dat kon laten doen. Vervolgens las ik op het internet dat ik daarvoor een arbeidsdeskundige nodig heb. Ik ben dus op zoek gegaan naar zo’n iemand die dat voor mij kon gaan regelen.

ADXpert

Zodoende kwam ik op ADXpert terecht. Daar las ik dat zij voor mij voor een lage prijs binnen 10 dagen een arbeidsdeskundig onderzoek konden opleveren. Na vijf werkdagen kwamen ze dan langs om interviews en gesprekken af te nemen met de medewerker in kwestie en met mij. En vervolgens een derde gesprek met zijn drieën. Daaruit moet dan een conclusie in een rapport terug gaan komen. Waarin staat of dat hij in dezelfde functie zo door kan gaan, dat hij in een andere functie in het bedrijf kan blijven, of dat we afscheid van hem moeten gaan nemen.

ADXpert heeft voor mij een kwalitatief hoogwaardig rapport afgeleverd waarin staat dat hij een andere functie binnen mijn onderneming gaat bekleden.