Mediahotspots
Image default
Auto

Autorijles den haag

Autorijles den haag 

Het is een hele opluchting wanneer jij je rijbewijs hebt gehaald. Maar eerst moet leren auto rijden. Dus hoe zit het met autorijles in Den Haag.

Je hebt een keuze uit bijna 100 autorijscholen in Den Haag. Natuurlijk zoek je een autorijschool bij jou in de buurt waar je op les kan gaan.  Je kan ook op de website van de verschillende rijscholen gaan om te kijken wat ze te bieden hebben.  Je kan ook kijken als ze aanbiedingen hebben.

Ook is het belangrijk dat de rijschool geregistreerd is bij het CBR bijvoorbeeld.

Maar voor autorijlessen Den Haag moet jij als leerling ook aan enkele voorwaarden voldoen zoals: Om autorijlessen te volgen moet je 16,5 jaar zijn. Om motorrijlessen te volgen moet je 18 jaar oud en in bezit zijn van een B-rijbewijs of theoriecertificaat A. Voor bromfietsrijles moet je 16 jaar zijn. Ook dien je tijdens de lessen altijd een legitimatiebewijs bij je te hebben.

Als leerling moet je ervoor zorgen om op tijd en op de afgesproken plaats voor de rijles klaar te staan. Als je een beetje laat ben, dan wacht de instructeur altijd 10 minuten op de afgesproken plaats. Ben je er dan nog niet, dan heeft de Rijschool het recht om 100% van de les in rekening te brengen.

Als leerling mag je een rijles afzeggen of verschuiven. Echter wel 48 uur van te voren melden, anders heeft de Rijschool het recht om 100% van de les in rekening te brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Een te laat afgezegde les wordt niet bij de leerling in rekening gebracht indien er een dringende reden is. Dringend is bijvoorbeeld : het overlijden van een naaste familie, begrafenis en spoedopname in het ziekenhuis. Geen dringende reden is bijvoorbeeld: ziekte, ziekenhuisopname waarbij je weet dat je opgenomen wordt, maar dit van te voren niet of vergeet aan te geven of vakantie.

 

http://drivercompany.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is private lease?

Bergtrip met de caravan

Peugeot 107 lease