Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Badkamermeubelen met Italiaanse flair

Op zoek naar stijlvolle badkamermeubelen én een bedrijf dat je nieuwe badkamer vakkundig kan plaatsen? Dan is de keuze voor Casabath en Camee een evidente. Bij Camee zijn ze al jaren thuis in het renoveren en plaatsen van nieuwe badkamers én ze verdelen er exclusief het Italiaanse merk casabath.

Heel wat collecties badkamermeubelen

Met prachtige collecties als Air, Wave, CD en Zero15 is er keuze bij de vleet. Het gaat stuk voor stuk om minimalistische meubels die in de smaak zullen vallen bij iedereen die van strakke badkamers houdt. De allerlaatste aanwinst in het gamma is de AIR-collectie. Glas, aluminium en eik vormen de basis van dit gamma.

Badkamermeubelen made in Italy

Casabath is een kleinschalige fabrikant gevestigd in Italië. Dat Italianen wat van design kennen is al langer geweten en dat merk je duidelijk in deze collectie. Je vindt alle mogelijke modellen in hun catalogus terug. Die catalogus kun je online raadplegen, maar net zo goed maak je een afspraak bij Camee, waar je ze alles kunnen vertellen over dit merk.

In België zijn ze immers de exclusieve verdeler van deze badkamermeubelen. Weet alvast dat de fabrikant garant staat voor kwaliteit en authenticiteit. Het mag dan wel om een kleine speler gaan, er werd wel degelijk geïnvesteerd in hoogtechnologische oplossingen. 

Een stevig aanbod badkamermeubelen

Heb je nog geen idee welke stijl je prefereert, maar wil je een unieke oplossing en een uitstraling die perfect bij jou en je gezin past. Grasduin dan zeker eens door het aanbod badkamermeubelen van Casabath. Bij Camee hebben ze alvast overtuigend gekozen voor dit topmerk. Ze bekijken graag samen met jou de verschillende opties en tekenen vervolgens een oplossing uit op maat. Zo realiseer jij de badkamer van je dromen met de meubels van Casabath. Ongeacht de stijl die je wenst, je vindt vast wel de perfecte én betaalbare oplossing in hun gamma.

Stel je eigen badkamer samen

Bij Casabath beseffen ze dat elke klant uniek is en elke ruimte anders. Je bent er ondanks de zeer scherpe prijzen niet gebonden aan standaard meubelsets. Je kunt volledig vrij combineren en zo een unieke badkamer samenstellen. Bij Camee trekken ze daar graag tijd voor uit. Deze badkamerspecialisten denken met je mee en geven samen met jou, je badkamer vorm. Zo bekom je een eindresultaat dat niet enkel in je budget past, maar ook volledig in de smaak valt. Mix en match de badkamermeubelen van Casabath en schep zelf je badkamer. De voldoening is eens zo groot.

Maak vandaag nog een afspraak bij Camee om alles verder te bespreken. De badkamermeubelen van dit Italiaanse merk zullen ongetwijfeld in de smaak vallen en prijs-kwaliteit ga je niet beter vinden. Badkamermeubelen met een ziel en stijl!

https://www.camee.be/nl/blog/interieurtrends/casabath-italiaanse-badkamermeubelen-met-flair/