Mediahotspots
Image default
Huishoudelijk

Bamboe schoonmaakproducten

Huis en de vaatwas schoonmaken met Bamboe

Was jij weleens met Bamboe je vaat of het huis? Wellicht dat je het helemaal niet weet, maar schoonmaken met bamboe is hartstikke ecologisch en milieuvriendelijk. Bamboe is een geweldig natuurlijk product dat sterk, duurzaam en geen negatieve effecten heeft voor het milieu. Daarom is het een goed idee om verantwoord schoon te maken met de producten van Rixx.

Met sponzen uit bamboevezel van Rixx kan je bijvoorbeeld de natuur in huis halen. Deze doeken zijn voor 93% gemaakt uit bamboevezel en slechts 7% uit polyester. Het mooie van deze doeken is dat de bamboevezel geen pesticiden bevat, bovendien heeft bamboe een natuurlijk antibacterieel effect en is het veilig voor mensen met allergieën. De doeken kun je gebruiken voor ieder oppervlak. Van sanitair tot zelfs kras gevoelige oppervlakken zoals een auto velg. De vezelstructuur van bamboe maakt het mogelijk dat er 3 keer méér vocht opgenomen kan worden dan normale katoenen doekjes. Het wassen van de doekjes kan eenvoudig met water of natuurlijk in de wasmachine. Bamboe is dus praktisch én ecologisch.En juist daarom sluiten ze zo goed aan bij de schoonmaakproducten van Klok!

Ecologisch en natuurlijk wasmiddelen van Klok

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.

Wil je thuis beginnen met het maken van een verandering in je leven? Maak je huis dan verantwoord schoon en fris met Klok en Rixx. Met de biologische schoonmaakproducten van Klok zorg je ervoor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. En de bamboe producten van Rixx , met o.a. schoonmaakborstels en poetsdoeken, kun je grondig te werk gaan tijdens de grote schoonmaak. Het voordeel van dit schoonmaakgerei is dat het sterk is, antibacterieel en ook nog eens mooi vormgegeven.

Nieuw: vaatwastabletten en waspoeder grootverpakking

Bij Klok staan we niet stil en zijn we continu bezig met innoveren. Zo ook voor mensen die hun vaat wassen in de vaatwasser, want wist je dat reguliere vaatwastabletten veel chemische bestandsdelen bevatten die terecht komen in het water én op je vaat? Als je graag zo ecologisch mogelijk wilt wassen, kies dan voor de vaatwastabletten van Klok. Deze tabletten komen in handige wateroplsbare folie, dus nooit meer vieze handen. En dankzij de verbeterde receptuur heb je de voordelen van een betere droogwerking, een ingebouwde zoutfunctie en alle tabletten zijn vrij van parfum en kleurstoffen. De krachtige vet oplossende werking zorgt voor een stralende was!

Ook voor gezinnen heeft Klok een handig nieuw voordeelverpakking ontwikkeld. Met de waspoeder gootverpakking profiteer je van een scherpe prijs voor ca. 74 wasbeurten in plaats van 18. Onze XXL waspoeder zijn online te bestellen in onze webshop met levering binnen één werkdag. Ook voor onze XXL wasmiddel geldt dat deze allergie vrij wassen mogelijk maakt. Onze wasmiddelen zijn voorzien van het strenge EU Ecolabel keurmerk. Op deze manier kun je herkennen dat je je kleren allergievrij kunt wassen.

Probeer Klok uit met de klokbox

Niet bekend met Klok? Of wil je gewoon ervaren hoe ecologisch en milieuvriendelijk wassen jou bevalt? Bestel de klokbox voor slechts €19,95 met gratis verzending en probeer elk product uit.

https://www.klok-eco.nl