Mediahotspots
Image default
Bedrijven

De voordelen van een houten jacuzzi

Houten jacuzzi’s worden steeds populairder bij mensen die een scherp oog hebben voor een unieke inrichting. Ze worden ook steeds meer gevraagd door mensen met bepaalde gezondheidsproblemen die kunnen worden verholpen door watertherapie, zoals bepaalde vormen van artritis en rugpijn. Bij Serena Spa ben je op het goede adres als het gaat om zulke jacuzzi’s. Hiernaast zijn er nog een heel aantal andere voordelen die een houten jacuzzi met zich meebrengt. In dit artikel lees je er alles over!

Wat zijn de voordelen van een houten jacuzzi?

Het onderhoud van een jacuzzi van hout

Het grote voordeel van een houten jacuzzi ten opzichte van een traditionele jacuzzi is dat er geen chemicaliën nodig zijn om het schoon en veilig te houden. Het hout is duurzaam en van nature bestand tegen schimmel en meeldauw, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van agressieve chemicaliën of het uit de buurt houden van direct zonlicht. Houten jacuzzi’s zijn ook veel duurzamer dan de ouderwetse en kunnen tegen een stootje. Je hoeft hem niet om de paar jaar te vervangen zoals bij een traditionele jacuzzi. En tenslotte ziet een houten jacuzzi er geweldig uit in jouw huis. Hij ziet er niet uit als een aanbouw, maar als een meubelstuk dat bijdraagt aan de inrichting van jouw huis. 

De duurzaamheid

Houten jacuzzi’s zijn veel duurzamer dan andere soorten badkuipen. Omdat ze niet zo breekbaar zijn als plastic of keramische jacuzzi’s, hoeven ze niet zo voorzichtig te worden behandeld. Dit is vooral belangrijk als je kinderen of huisdieren heeft die graag bij je in bad springen wanneer je aan het ontspannen bent. Een bijzonder prettige eigenschap van houten jacuzzi’s is dat je ze zelfs kunt gebruiken als jouw spieren pijn doen van het sporten of van het werken aan projecten in huis.

Er is altijd eentje bij jou past!

Houten jacuzzi’s zijn er in alle vormen en maten, maar bevatten meestal een combinatie van afgeronde hoeken en bogen. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling die zowel mooi als ontspannend is. Het hout maakt de creatie van vele verschillende ontwerpen en stijlen mogelijk, wat betekent dat er zeker een zal zijn die perfect bij jouw smaak past.