Mediahotspots
Image default
Winkelen

Wat maakt een man aantrekkelijk?

Men zegt wel eens dat kleren de man maken, maar is dat ook zo? Nu blijkt wel dat een man in een pak inderdaad vaak anders wordt beoordeelt dan een man in een spijkerbroek. Mensen doen aannames van andere mensen, ook op basis van kleding dus. Maar, wat maakt nu een man dan echt aantrekkelijk? Lees het hier.

Apc jeans en Tenue de Nimes

Een man die Apc jeans draagt of een Tenue de Nimes wordt dus anders beoordeeld dan een man in een Armanipak. Maar, wie wordt dan nu beter beoordeelt? Dat hangt er blijkbaar helemaal vanaf. Mensen koppelen namelijk bepaalde karaktereigenschappen aan kleding. Iemand in een pak wordt al snel als professioneel gezien, maar ook als zakelijk en mogelijk hard. Een man in een spijkerbroek wordt wellicht beoordeeld als iemand met een laag of gemiddeld inkomen. Denkt iedereen dit zo? Nee, zeker niet. Maar gemiddeld genomen is een mens geneigd om heel snel iemand te beoordelen.

Wat is dan aantrekkelijker?

Macht wordt onbewust door vrouwen toch vaak nog als aantrekkelijk gezien. Misschien nog vanuit de tijd dat een vrouw ook erg afhankelijk was van de man. Maar er zijn ook vrouwen die het juist als onprettig ervaren. Het hangt dus ook heel erg af van de vrouw, wat zij aantrekkelijk aan een man vinden. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor vrouwen, dat geldt vermoedelijk ook voor mannen die mannen aantrekkelijk vinden.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, zonder zelfoverschatting wordt wel door ontzettend veel mensen als aantrekkelijk ervaren. Een man die weet wat hij wil, een bepaalde rust over zich heeft en zijn zaakjes voor elkaar heeft. Dat alles bij elkaar zorgt misschien nog wel voor de grootste aantrekkelijkheid. Wil je ook die aantrekkelijke man zijn? Werk dan aan deze dingen dan zul je vast ervaren dat je aantrekkelijkheid enorm wordt vergroot.

Onbereikbaar

We kennen allemaal wel die man waarbij het lijkt alsof de vrouwen aan zijn broek kleven. Wat blijkt? Vrouwen vinden een man die een bepaalde onbereikbaarheid heeft, enorm aantrekkelijk. Zo is er onderzoek gedaan waarbij vrouwen een foto kregen te zien van een man. Aan een groep waarbij werd gezegd dat de man een relatie had, werd de man als veel aantrekkelijker gezien dan als men zij dat deze man geen relatie had.

https://tenuedenimes.com/