Mediahotspots
Image default
Vakantie

Kamperen in een boomhut

Weet je nog hoe je als kind probeerde in bomen te klimmen? Hoe hoger je kwam, hoe leuker het was. Of herinner je nog hoe je dagen in de weer was om een boomhut te bouwen? Een plekje, hoog boven de grond, dat helemaal van jou was. Je boomhut was je kasteel, van waar je eindeloze avonturen kon beleven.

Maar kinderen worden groot. Jij ook. Dus een boomhut is voor jou niet meer dan een blije herinnering. Als volwassene kun je de boomhut hooguit beleven door samen met je eigen kinderen een gave hut te timmeren.

Hoewel…?

De laatste jaren is er een nieuwe trend in opkomst waar het kind in jou dolgelukkig van wordt: kamperen in boomhutten is echt een ding aan het worden. Die boomhutten zijn wel een stuk degelijker dan de bouwsels van toen. Geen pallet dat tussen de takken hangt en muren gemaakt van oude deuren, maar volwaardige vakantieaccommodaties waarin je heerlijk kunt slapen. Hoe mooi is dat? Een vakantiehuisje, hoog boven de grond, dat helemaal van jullie is. Een boomhut van waar je eindeloze avonturen kunt beleven!

Toen wij van deze trend hoorden zijn we meteen op zoek gegaan. Tot onze verbazing kwamen we al snel tientallen boomhutten tegen waar je heerlijk kunt kamperen. Niet alleen in Nederland, maar ook België, Duitsland, Frankrijk en andere populaire vakantielanden in Europa.

Kamperen in een boomhut is de ultieme kinderdroom. Met het aanbod op www.glampings.nl laat je die kinderdroom uitkomen. Voor je eigen kinderen, maar zeker ook voor jezelf!