Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

Een tipi voor allerlei gelegenheden bij een specialist in verhuur

Bij Nordictents.eu vindt u een tipi, beschikbaar voor verhuur, voor praktische elke gelegenheid. Wilt u gezellig gaan kamperen met uw familie of gezin? Of bent u een echte avonturier op zoek naar de beste kwaliteit van tenten? In beide gevallen zit u goed bij deze webshop. Zelfs indien u op zoek bent naar een tipi voor het organiseren van een evenement in Nederland, kunt u terecht bij deze expert. Ontdek hun aanbod aan tipi’s.

Ga voor een tent die bij uw wensen aansluit

Bij Nordictents.eu vindt u zowel adventure tenten, tipi’s voor evenementen als daktenten. Zoekt u naar een tipi bij deze specialist voor verhuur om te kamperen? Ze hebben allerlei modellen in verschillende formaten en materialen, zowel voor de hobbykampeerder als voor de échte avonturier. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Olivin 2 PRO voor u en uw partner? Of gaan de kinderen mee kamperen? Ze hebben ook modellen voor vijf personen, zoals de Onyx 5 Light, de Onyx 5 CP, voor zeven, negen en zelfs vijftien personen die ideaal zijn om te gaan kamperen met de familie. Indien u enkel het beste van het beste wilt, is het Safir-model waarschijnlijk het meest geschikt voor u, het behoort namelijk tot de absolute top. Bij deze specialist in verhuur vindt u een tipi voor vijf, zeven, negen en vijftien personen. Gaat u op vakantie met de auto? Dan kunt u altijd overwegen om een daktent te huren bij dit bedrijf.

Een tent voor uw evenement

Bent u zoek naar een tipi beschikbaar voor verhuur voor een evenement in Nederland? Ook dan vindt u via deze webshop een ruim assortiment aan mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld de Stratus 72, gekend om zijn veelzijdigheid. Verder hebben ze ook een Cirrus Pro voor 20 en een voor 40 personen. Heeft u hulp nodig bij het opstellen en afbreken? Ook dan schakelt u hen in!

Bestel uw favoriete tent

Gaat u voor een Olivin, of toch liever een Safir voor uw kampeertrip? Of wilt u een Cirrus Pro voor uw evenement? Bestel uw favoriet gewoon via hun webshop! Bent u niet helemaal zeker? Dan kunt u uiteraard ook steeds advies vragen. Zij begeleiden u graag bij het kiezen van de perfecte tent.

https://nordictents.eu/