Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een prachtige marmerlook keukenblad

Een marmerlook keukenblad is een luxe toevoeging aan jouw keukeninterieur. Kemie, de expert in steen, heeft een uitgebreid aanbod aan keukenbladen in verschillende soorten steen. Deze bladen geven jouw keuken niet alleen een moderne en luxe uitstraling, maar zijn ook nog eens volledig krasbestendig. Van deze aankoop heb je dan ook vele jaren plezier. Kies je voor een keukenblad van deze specialist, dan profiteer je van jarenlange ervaring en innovatie, wat resulteert in de beste producten van steen. 

Met de vrachtwagen naar Italië voor marmer

Architect Adriaan Gubbels had al jaren een voorliefde voor marmer. Deze passie was dan ook goed terug te zien in zijn ontwerpen. Hij merkte dat het erg moeilijk was om in Nederland aan kwalitatief hoogwaardig marmer te komen. Als oplossing hiervoor kocht hij een vrachtwagen. Zijn twee zoons vertrokken vervolgens met deze vrachtwagen naar Italië en importeerden vanuit Italië marmer naar Heeze. Zo ontstond in 1968 de Kempische Marmer Import & Export, het huidige Kemie.

Natuursteen, composiet en keramiek zijn veelzijdig inzetbaar voor je keukeninterieur

De focus op werkbladen gaf het vakkundige team van Kemie de ervaring met nieuwe materialen. Deze materialen kunnen nu dan ook breder ingezet worden. Elk denkbaar oppervlak kan worden bedekt met natuursteen, composiet of keramiek, van vloer tot plafond en van keuken tot badkamer. Laat je inspireren door het prachtige veelzijdige materiaal. Een marmerlook keukenblad zal prachtig aansluiten in elk keukeninterieur. 

Experts die het steenhouwersambacht in ere houden

Kemie houdt het steenhouwersambacht in ere. Sinds het begin wordt er al gezocht naar intelligente manieren om topkwaliteit te leveren met zo min mogelijk verspilling. Alles staat in dienst van de belangrijkste ambitie: de wens van de klant overtreffen. Kemie innoveert constant en doet dit al meer dan 50 jaar. In al deze jaren is er een ding constant gebleven en dat is de passie voor steen. Als je bij hen een marmerlook keukenblad koopt, ben je dan ook zeker van topkwaliteit.

https://www.kemie.nl/