Mediahotspots
Image default
Wijn

Whiskey glazen met een uniek design.

Whiskey glazen zijn er natuurlijk speciaal voor de echte liefhebbers. Een liefhebber van whiskey gaat meestal geen simpel glas uit de winkel halen. Het zijn vaak de echte kristalglazen die in huis gehaald worden. Het materiaal waaruit de glazen gemaakt zijn is van belang voor de kwaliteit. Natuurlijk zien whiskey glazen van kristalglas er beter uit. Maar de whiskey glazen zorgen er ook voor dat de whiskey perfect op temperatuur blijft. Als dit nog niet genoeg is, dan kunnen de glazen voorzien zijn van een uniek design. Vaak is het prijs-segment enorm bepalend voor het design. Als je kijkt naar standaard glas, dan zie je vaak geen extreme designs. Ga je kijken naar kristalglas? Dan kom je unieke designs tegen die je eigenlijk nergens anders meer ziet.

Whiskey glazen met een waterval design.

Eén van de uitblinkers die bijna niet te fotograferen is zijn de whiskey glazen met een waterval design. Als je de whiskey glazen op de foto ziet, dan denk je dat de waterval extreem aanwezig is. In het echt is het heel subtiel in het design van het glas verwerkt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er een overdreven waterval in het glas verwerkt zit. Toch is het design uniek te noemen en kom je zoiets alleen tegen in een whiskey glazen shop.

Whiskey glazen gemaakt met gedraaid glas.

Unieker dan whiskey glazen met een gedraaid glas vind je eigenlijk niet. Het zijn echt unieke whiskey glazen en één van de absolute pronkstukken uit ons assortiment. Heb je ooit weleens deze prachtige glazen ergens gezien? De kans dat je nee zegt is groot want de whiskey glazen shop verkoopt ze vrijwel geheel exclusief online. De glazen zijn gemaakt van Bohemisch kristalglas. Bohemisch kristalglas wil zeggen dat de glazen in een bepaalde streek in Tsjechië gemaakt zijn. De whiskey glazen mogen alleen dit kenmerk dragen als ze ook echt gemaakt zijn van kristal en geproduceerd in de Bohemen. Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en het prachtige gedraaide glas dat je eigenlijk nergens anders tegenkomt.

http://www.whiskeyglazenshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Gewoon thuis genieten van de beste wijnen van over de hele wereld

Waarom heb je als webshop eigenaar een boekhouder Utrecht nodig?

Tips voor het onderhoud van rode wijnglazen