Mediahotspots
Image default
Vakantie

Deze hoeve is dé groepsaccommodatie in Gelderland

Wilt u tot wel 182 personen kunnen ontvangen in een prachtige omgeving met oneindige mogelijkheden? Benader dan De Aalbertshoeve. Deze groepsaccommodatie in Gelderland ligt dicht bij een strand, is omgeven door adembenemende natuur en biedt dus allerlei mogelijkheden voor eindeloos vermaak. Maak gebruik van de voorzieningen op het terrein zelf, of ontdek de geweldige omgeving op de fiets of tijdens een wandeltocht. U kunt bij deze locatie meerdere dagen met overnachting of één dag verblijven.

De geweldige ligging van deze locatie

Dankzij de ligging van deze groepsaccommodatie in Gelderland is er altijd wat te doen. Neem uw gezelschap bijvoorbeeld een dagje mee naar het strand, mits het weer het toelaat. Verken de natuur tijdens het klootschieten of een sportieve fietstocht. Is het geen weer voor buitenactiviteiten? Dan heeft u binnen ook diverse mogelijkheden. Een spelletjestoernooi, een quizavond of een sjoelwedstrijd zijn slechts enkele opties. In elk van de drie accommodaties bevindt zich namelijk een televisie, een sjoelbak, een tafeltennistafel en een voetbalspel. U heeft dus zowel binnen als buiten genoeg opties. Plant u slechts een dagje in plaats van een weekend? Dat is ook geen probleem, het terrein van deze hoeve is namelijk ook uitstekend geschikt voor een feest.

Overnachten bij deze accommodatie

De drie accommodaties van deze hoeve zijn ingericht voor overnachtingen. Er bevinden zich slaapzalen- en kamers om tot wel 86 personen te ontvangen. Daarnaast beschikken deze locaties over douches en toiletten. Wilt u een groep van meer dan honderd personen ontvangen? Dat kan, want u heeft ook de mogelijkheid om de drie accommodaties te combineren.

Neem contact op met deze hoeve

Deze groepsaccommodatie in Gelderland is ideaal voor iedere groepsactiviteit. Van een zomerkamp, tot een familieweekend of een groot feest, alles kan! Daarnaast is er genoeg ruimte voor overnachting. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met deze locatie om uw vragen te stellen.

https://www.aalbertshoeve.nl/