Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Houten gevelbekleding met een lange levensduur

Wordt het tijd om uw gevel te renoveren? Dan kunt u deze simpelweg herstellen, maar het is vaak veel leuker om de gevel meteen een upgrade te geven. Dit doet u bijvoorbeeld met houten gevelbekleding. Zo geeft u het pand een natuurlijke uitstraling, waardoor het nog beter bij de omgeving past. Ook zorgt u voor een moderne look. Zeker wanneer u voor het prachtige hout van Platowood kiest. Deze specialist verkoopt diverse houtsoorten die perfect geschikt zijn voor houten gevelbekleding. Het hout wordt bovendien bewerkt om de levensduur te verlengen en vorm- en dimensiestabiliteit te realiseren. Hierdoor gaat het hout lang mee, ongeacht de toepassing waarvoor u het inzet. Dat wilt u toch ook?

Duurzaam hout dat meer CO2 opneemt dan bij de productie wordt uitgestoten

De houten gevelbekleding van specialist Platowood is niet alleen vormvast en dimensiestabiel. Het hout is ook nog eens ontzettend duurzaam, waardoor u een milieubewuste keuze maakt door voor het hout van deze expert te gaan. Ze leveren namelijk enkel hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Ook omvat het assortiment alleen snelgroeiende houtsoorten. Daarnaast worden er bij de bewerking van het hout geen chemicaliën gebruikt. Het resultaat is topkwaliteit hout dat meer CO2 opneemt dan dat er bij de productie wordt uitgestoten. Een groenere keuze kunt u niet maken als het gaat om houten gevelbekleding!

Vraag de specialisten om advies

Wilt u meer weten over het hout van Platowood? Of wilt u houten gevelbekleding aanbrengen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem in beide gevallen contact op met de experts van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Op die manier weet u exact waar u aan toe bent en wat de nieuwe gevelbekleding kost. Twijfelt u nog welke houtsoort het best op uw wensen aansluit? Ook dan staan de experts van dit bedrijf graag voor u klaar om u van advies op maat te voorzien.

https://www.platowood.nl/