Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Uniek uitje op het water

BBQ Boot huren

Bent u toe aan lekker genieten met uw gezelschap? Wilt u iets unieks organiseren waar u nog niet aan heeft gedacht? Dan is Een evenement op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie voor een feestje met uw gezelschap? En wilt u eens iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water uw partij.

Een uniek uitje in BBQ style

Wilt u met uw gezelschap ook een uniek uitje beleven? Dan is de BBQ Havensafari arrangement echt iets voor u! Ga dan heerlijk met ons varen en stap aan boord van ons 3-deks partyschip. Wat een uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje. Geniet van een drankje en de BBQ in een ongedwongen sfeer. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier ons arrangement aan, want aan de bemanning zal het niet liggen. De BBQ wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken aan bijvoorbeeld het BBQ Vega arrangement. Dit is een arrangement met alleen maar vegetarische producten. Zoals een vegetarische Shaslick, een kaasschnitzel, een Javaanse schijf en een groeten spies van courgette, paprika, ui en champignons. En daar blijft het niet bij, om het compleet te maken hebben wij binnen een klein buffet voor uw worden opgesteld waar u kunt kiezen uit verschillende salades, verschillende vers gebakken brood soorten met verschillende smeersels. Wij krijgen al honger! U ook?

Live cooking tijdens het varen

U kunt kijken hoe wij voor u en uw gasten de gerechten vers bereiden. Het live cooking concept met een geweldig uitzicht over het water, een lekker zonnetje, lekker drankje en een heerlijk achtergrondmuziekje. U kunt ook naar de kok toe lopen en zal hij het vlees-, vis- of vegetarische gerecht aan u meegeven als het klaar is en u als de heerlijke geuren heeft geroken. Daarna kunt u heerlijk op ons mooie buitendek zitten en genieten van een drankje, achtergrondmuziekje, het prachtige uitzicht over Amsterdam en omstreken, en natuurlijk een lekker zonnetje op uw gezicht. Dit is toch een hele andere beleving dan thuis een BBQ organiseren vinden wij. We hanteren betaalbare prijzen en daarom zeker de moeite waard om met ons te gaan varen!! Wij kunnen met onze boten op verschillende locaties door heel Nederland komen. De BBQ Boot heeft dus verschillende schepen in heel Nederland, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue, de BBQ Boot huren is zeer geschikt voor u en uw gezelschap.

https://eventophetwater.nl/