Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Laat voegwerk uithakken en vervangen en geniet van een mooie gevel

Niet iedereen is zich bewust van de noodzaak om gevels eens in de zoveel tijd te laten renoveren door het voegwerk te laten uithakken en vervangen. Toch is dit zeer belangrijk als je zowel de uitstraling als de stabiliteit van jouw muren wilt behouden. Gevels van gebouwen in Nederland krijgen namelijk veel te verduren. Regen, hittegolven en vrieskou doen allen hun best om de voegen aan te tasten en zullen hier uiteindelijk ook in slagen. In dat geval kan Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel, Noord-Brabant, jou helpen de gevel er weer uit te laten zien als nieuw.

Waarom zou je voegwerk laten uithakken?

Het voegwerk in gevels vervult een belangrijke rol. Het zorgt ervoor dat er geen water tussen de stenen kan komen, waardoor deze niet beschadigd raken. Gebeurt dit wel, dan zal de hele gevel aan stabiliteit verliezen. Bovendien is een gevel met afbrokkelende voegen nou niet bepaald een aantrekkelijk gezicht. Zorg dus dat je er op tijd bij bent met het renoveren van jouw muren.

Zo gaat het in zijn werk

Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken, uit Volkel, Noord-Brabant, is gespecialiseerd in het uithakken, reinigen en vervangen van voegwerk. Ze gaan hierbij als volgt te werk:

  1. De eerste stap is het voegwerk uithakken. Dit wordt gedaan met een speciale machine die het materiaal met snelle, hakkende bewegingen tot kleine stukjes vermaalt.
  2. Deze stukjes worden vervolgens met een hogedrukreiniger zorgvuldig uit de voegen verwijderd.
  3. Hierna wordt het nieuwe voegwerk aangebracht. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren, afhankelijk van hoe jij wilt dat jouw gevel eruit komt te zien.
  4. De laatste stap is het impregneren van de voegen. Deze stap is optioneel en zorgt ervoor dat het voegwerk en de rest van de gevel beter bestand is tegen water.

Zo zorgt dit bedrijf ervoor dat jij nog jaren kunt genieten van een prachtige gevel. Wil je weten wat dit bedrijf voor je kan betekenen? Neem dan contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

https://bogaartgevelrenovatie.nl/