Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Lekker varen op de Friese meren

Lekker varen op de Friese meren

Wat is er leuker dan straks in het voorjaar weer heerlijk het water op te gaan en te genieten van het prachtige Friese landschap? Niets toch?! Friesland bestaat voor 40% uit water en is hierdoor een ideale provincie om vanaf het water te bezichtigen. In het Friese merengebied zijn er genoeg lange vaarroutes om een dagje of zelfs een weekend door te brengen op een fijne boot. Naast het bekende Sneek, zijn er nog genoeg andere leuke dorpjes en plaatsjes om te bezoeken tijdens een dagje varen, zoals Gaastmeer, Sloten, Balk en Langweer. 

Huur een boot bij “Genieten op het water”

De meeste bezoekers van Friesland zullen zelf waarschijnlijk geen boot hebben. Geen probleem. Bij het Friese verhuurbedrijf “Genieten op het water” kun je zelfs zonder vaarbewijs een betaalbare boot huren. Bootverhuur Friesland staat bekend om het persoonlijke contact en de goede service. Naast sloepen en zeilboten kun je bij dit bedrijf ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Alle jonge boten zijn perfect onderhouden en kunnen zonder vaarbewijs gehuurd worden. Bootverhuur “Genieten op het water” ligt midden in het Friese merengebied in het plaatsje Heeg. Door de centrale ligging is dit het perfect startpunt voor een dagje varen in Friesland. 

Door de persoonlijke aandacht en uitgebreide instructies is het ook voor onervaren schippers zonder vaarbewijs mogelijk om een boot te huren bij dit bedrijf. Het personeel van Bootverhuur Friesland is altijd goed bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit maakt bootverhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren. Wil je dus een boot huren in Friesland? Neem dan contact op met “Genieten op het water”.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/