Mediahotspots
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meditatie in Nijmegen als je stilte wi

Wanneer je behoefte hebt aan totale stilte is Meditatie in Nijmegen heel geschikt voor jou. Stilte is in onze 24-uurs maatschappij ver te zoeken. Waar is het nou echt stil? Het ligt aan de locatie waar je je bevindt, maar een echt stille plek moet je vaak creëren of opzoeken. Bij het centrum Meditatie in Nijmegen hebben ze die stilte. Verschillende ruimtes waar het echt muisstil is. Niks hoor je er. Geen enkel geluid van buiten, alleen van de aanwezigen. En dat is voor sommige aanwezigen erg confronterend, zij voelen zich daar bijzonder ongemakkelijk bij. Omdat ze het niet gewend zijn, omdat ze door die stilte alleen moeten zijn met zichzelf. Ze worden niet meer vermaakt door de buitenwereld, maar zijn gedwongen zichzelf te vermaken, of simpelweg genoegen te nemen met die oorverdovende stilte. Er is ruimte voor de eigen angsten of gedachten, en er zijn veel mensen die dat liever wegstoppen.

Heel goed voor je ziel

Bij het centrum voor Meditatie in Nijmegen weten ze wat er gebeurt als je binnenstapt als client. Er valt een enorme rust over je heen, als een soort deken. Het is de allesbepalende sfeer, weg van de hectiek van de razende wereld buiten. Bij Meditatie in Nijmegen nemen ze je mee op een reis door jezelf. Je wordt goed begeleid, er zal je niets gebeuren, je zult je veilig voelen. De trainers van dit centrum voor Meditatie in Nijmegen weten wat ze doen, ook dat er heftige reacties kunnen komen.

 Als mensen jarenlang zijn weggelopen voor de realiteit kan die hard aankomen als je je in de stilte beseft waar je eigenlijk mee bezig bent. Emoties kunnen hoog opspelen en dienen ook besproken te worden. Er kunnen veel onverwerkte gevoelens opspelen, die onder ogen gezien moeten worden om vervolgens verwerkt te kunnen worden.