Mediahotspots
Image default
Gezondheid

Voorkom een burn-out met een burn-out coach in Utrecht

In balans zijn met je werk, dat is soms best een uitdaging. Veel stress, gedoe, onzekerheid kunnen een burn-out opleveren. Hoe voorkom je een burn-out? Met een burn-out coach in Utrecht kun je misschien een burn- out voorkomen. Samen met een burn-out coach  in Utrecht kijk je naar de balans tussen werk, privé en gezondheid. Want zodra je weer meer energie uit je werk haalt, voel je je beter. En dat gelukkig gevoel werkt ook door in je privé-situatie, waardoor je je uitgerust voelt. Uitgerust en gelukkig op werk en prive kunnen een burn-out voorkomen.

 

Wanneer is een burn-out coach in Utrecht noodzakelijk?

Een burn-out coach in Utrecht kan nuttig zijn als je vastloopt in je huidige baan, je je elke dag te moe en ongelukkig voelt. Als elke dag als een opgave voelt of als je alleen maar kunt huilen om de kleinste dingen? Die zaken kunnen een teken zijn van een beginnende burn-out. Een burn-out coach uit Utrecht helpt je op dingen op een rij te zetten, helpt met de zakelijke dingen te regelen en luister naar je verhaal.

 

Wat doet een burn-out coach Utrecht?

De burn-out coach in Utrecht biedt persoonlijke begeleiding bij het vinden van balans tussen werk, privé en jouw welzijn.  Door meerdere gesprekken samen kijkt de coach naar de zaken die spelen. Waardoor krijg je steeds het ongelukkige gevoel. Wat zorgt ervoor dat je zo vermoeid, ongelukkig of verdrietig bent? De burn-out coach in Utrecht helpt je ook met de zakelijke dingen te regelen. Bijvoorbeeld het voorbereiden van een gesprek met je werkgever. Of hij kijkt met je naar de mogelijkheden die het UWV biedt als je door de burn-out niet meer in staat bent om te werken. Samen met de burn-out coach uit Utrecht lukt het om maatregelen te nemen als je (bijna) tegen een burn-out aanloopt.