Mediahotspots
Image default
Sport

Passend trimvest kopen? Vind uw match bij deze duikwinkel!

Herman Lieven is een duikwinkel in ’s-Hertogenbosch waar u terecht kunt voor advies over, en de aanschaf, van een trimvest dat voldoet aan al uw eisen en wensen. Naast een breed assortiment aan trimvesten van diverse merken vindt u bij deze duikzaak tal van andere materialen op duikgebied. Zo kunt u hier eveneens terecht voor een ademautomaat, losse accessoires of een gehele duikuitrusting. Met een winkeloppervlakte van 1000 m2 vindt u hier alle items die bijdragen aan een goed voorbereide en veilige duik onder het wateroppervlak. Het is daarnaast mogelijk uw aankopen online te doen via de webshop van deze duikwinkel: Duikwereld.nl. Ook dan kunt u advies krijgen. De medewerkers van de telefonische klantenservice van Herman Lieven zijn u namelijk graag van dienst.

Advies bij aankoop van het juiste trimvest

In de collectie trimvesten vindt u onder meer de merken Apeks, Scubapro en Beuchat terug. Daarbij worden trimvesten aangeboden in diverse uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld vesten die een geïntegreerd loodsysteem hebben. Bij dit soort trimvest is de aanschaf van een losse loodgordel niet langer noodzakelijk. Wilt u gelijk een trimvest aanschaffen van een topmerk? De deskundige medewerkers van deze duikwinkel denken op dit gebied graag met u mee. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een voordeliger vest waar u een aantal jaren gebruik van kunt maken alvorens een vest van de topkwaliteit aan te schaffen. Ook hierover kunt bij Herman Lieven geadviseerd worden. Verder bent u bij deze duikzaak eveneens op de juiste plek voor de aankoop van trimvestaccessoires, zoals inflators, messen en loodpockets.

Ademautomaat: aanschaf en onderhoud

Voor zowel de aankoop van een ademautomaat als het jaarlijkse onderhoud hiervan is Herman Lieven uw duikzaak. U vindt tal van ademautomaten in verschillende prijsklassen in het aanbod terug. Daarnaast verzorgt duikwinkel Herman Lieven vanuit eigen professionele werkplaats jaarlijkse ademautomaat servicebeurten. Naast onderhoud kunt u eveneens bij de werkplaats terecht wanneer u constateert dat de ademautomaat een mankement heeft.