Perfect maatwerk voor een houten interieur

Een vloer of interieur van hout geeft altijd een mooie en warme uitstraling. Het maakt uw huis knus of uw bedrijfspand stijlvol. Wanneer u echter een optimaal interieur wilt, kiest u beter niet voor standaardmaterialen maar voor maatwerk. Een interieur op maat voldoet namelijk volledig aan uw wensen en past perfect bij uw pand. Daar kan geen bouwmarktmateriaal tegenop! Natuurlijk kost maatwerk meer, maar het gaat ook een leven lang mee. Zeker wanneer u kiest voor hoogwaardig hout en dit laat bewerken door een expert. Op lange termijn bent u met maatwerk goedkoper uit dan met standaardoplossingen.

Hout biedt zeer veel mogelijkheden

Wanneer u gaat voor een interieur van hout, heeft u zeer veel keus. Denk maar eens aan alle mogelijk houtsoorten en kleuren. Kiest u voor reclaimed oud hout? Dan heeft u helemaal een uniek materiaal in handen! Door het gebruik is het hout immers verkleurd en vervormd, waardoor uw hout er uniek uitziet. Dat geeft een bijzondere look in huis. Verder biedt hout veel mogelijkheden. Uiteraard kunt u het gebruiken als vloerbedekking, maar er kunnen ook unieke meubels van gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan kastenwanden, tafels en banken. Door te kiezen voor een houten interieur met maatwerk, krijgt u een prachtige inrichting die u gegarandeerd nergens anders tegenkomt.

Vloeren en interieurs

Een echte expert op het gebied van parketvloeren en houten interieurs is Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur in Goes. Sinds 1987 produceert dit bedrijf al parketvloeren op maat en tegenwoordig kunt u er ook terecht voor een interieur met maatwerk. Van keukenkasten tot tafels: dit bedrijf ontwerpt en maakt het allemaal. Voor de productie staat in de werkplaats een innovatieve CNC machine die panelen op maat zaagt en direct de gaten op de tiende millimeter nauwkeurig in de planken boort. Dit werkt efficiënt en levert een uiterst strak resultaat op.

https://www.vddongen.nl/