Mediahotspots
Image default
Marketing

Speciaal vormgegeven poorten voor uw oprit

Het ontwerpen van poorten voor de oprit is een taak voor een echte expert. Op dit gebied zijn ontzettend veel mogelijkheden – qua stijl, qua materialen, en ook qua functionaliteit. Poortland heeft veel ervaring met het maken van poorten op maat. Deze ontwerpen worden afgestemd op uw wensen en eisen. Het doel is om overeenstemming te bereiken met uw woning, uw tuin en met het straatbeeld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Poorten voor de oprit naar uw eigen huis

Veiligheid is de belangrijkste reden om een nieuwe poort te laten plaatsen. Het is dan ook belangrijk dat de nieuwe poort stevig en robuust is. Daarnaast heeft een poort een belangrijke esthetische rol: het is de toegang van uw huis die veel van de uitstraling bepaalt. Hoe moet die eruit komen te zien? Poortland is dé expert die u verder helpt.

Technische functionaliteit

Misschien verwacht u het niet meteen, maar een moderne poort heeft veel technische functionaliteit. Bij het ontwerpen en plaatsen van de poort komt dan ook flink wat technische kennis kijken. Waarschijnlijk wilt u de poort op afstand kunnen bedienen. Dat kan met een afstandsbediening of door middel van sensoren. Zo wordt het een stuk makkelijker om de poort regelmatig open en dicht te doen. Ook het communiceren met uw bezoekers wordt met moderne technologische snufjes mogelijk – denk bijvoorbeeld aan een parlofoon of videofoon, waarmee u direct kunt zien of horen wie er aan uw poort staan.

De juiste stijl, de goede materialen

Poorten voor uw oprit zijn er in allerlei soorten en maten. Een sierlijk ontworpen hekwerk geeft een heel andere uitstraling dan een gesloten poort van massief hout. Of u nu kiest voor een klassieke of een moderne invulling, voor een eenvoudig of uitgebreid decoratief design: Poortland ontwerpt het voor u. In de werkplaats worden de designs vervolgens vervaardigd. Dankzij de juiste behandeling worden de poorten ook ongevoelig gemaakt voor slijtage of roest.