Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

De Zegewagen in Tarot

De Zegewagen Kaart is de Achtste kaart in de 22 troefkaarten (Major Arcana) en wordt geassocieerd met het cijfer 7. Het is een symbool van mogelijke opkomende obstakels om te overwinnen, die dramatische veranderingen van de groei kunnen ervaren die zullen leren hoe je emotioneel zelf kunt worden.

Zoals te zien is op de afbeelding van het Rider-Waite-dek, is de wagenmenner jong en draagt ​​hij een kroon van spitse sterren, wat een symbool is van perfectie. De gele lucht staat voor optimisme, terwijl het zwarte pantser een aanwijzing is voor kracht. Het Egyptische hoofddeksel dat op een cobra lijkt, betekent dat hij alle obstakels die het op zijn weg is, zal aanvallen. Er zijn twee stationaire tegenstrijdige sfinx die naar een andere richting kijken. De witte sfinx vertegenwoordigt het bewuste niveau en de zwarte sfinx vertegenwoordigt het onbewuste (onbekend).

De wagenmenner verlaat zijn beveiligde koninkrijk, zoals afgebeeld door de stenen muren en gebouwen met rode daken, en is de rivier overgestoken. Dit symboliseert een nieuwe missie en hij is voorbereid op elke stap onderweg. De krans op zijn hoofd representaties te behalen, overwinning, succes en vrijgesproken wijsheid.

Ondanks het kalme uiterlijk van sterrenbeeld Weegschaal, zijn zijn emoties eigenlijk vluchtig. Je moet misschien werken aan het controleren van je emoties. Hij moet het interne conflict controleren en zich onthouden van elke boze uitbarsting of emotionele vertoning. Ontwikkel de positieve kant van jezelf en blijf gemotiveerd en laat het verleden je niet beïnvloeden.

Je hebt misschien meerdere doelen in gedachten en in een tarot-lezing is de Zegewagen-kaart een strijdkaart, maar uiterst, een goed teken dat je heel snel vooruitgang zult boeken, omdat het een indicator is van zowel persoonlijke vooruitgang als mogelijk reizen. Het kan ook een aanwijzing zijn dat je een nieuw begin of een einde zult ervaren.

De Zegewagen, net als sterrenbeeld Schorpioen, brengt succes en overwinning en het is een indicatie dat je op weg bent naar succes. Vergeet niet om je ogen en geest open te houden voor kansen, wees vastberaden, zelfverzekerd, blijf kalm, beheer de teugels en onderneem actie met doelgerichtheid en focus.

Bij het lezen van een liefdesrelatie kan deze kaart betekenen dat er verzoening plaatsvindt tussen paren. U kunt ook samen een vakantie plannen. In een ander scenario kan dit ook betekenen dat u of uw partner misschien niet klaar bent voor een toegewijde relatie. Verzamel de moed om de relatie te herstellen of de relatie te beëindigen als het niet werkt voor jou. Vind je eigen geluk in  horoscoop Boogschutter.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/