Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten oppervlakteruwheid producten Van Test Equip

Verschillende soorten ruwheidswaarde producten Van Test Equip written by: kamatira11 De meting van de ruwheid of textuur van het oppervlak wordt aangeduid als ruwheden. Er zijn bepaalde afwijkingen gebruikt om het oppervlak te bepalen zijn werkelijke vorm. Indien deze afwijkingen lijken groot te zijn dan het oppervlak beschouwd als ruw en indien gevonden klein dan wordt het oppervlak geacht glad. Deze afwijkingen kunnen worden berekend of gemeten door diverse instrumenten en apparatuur. Door evaluatie van de ruwheid interactie van het object in zijn omgeving te bepalen. De reden dat de verwerkende bedrijven proberen ruwheid vermijden is vanwege de snelle slijtage aard. Hier meer informatie over rvs slijpen.

TEST-EQUIP is een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit instrumenten die worden gebruikt om de ruwheid van het oppervlak te bepalen. De gereedschappen vervaardigd uit dit bedrijf te evalueren accurate ruwheid. Een breed scala aan meetinstrumenten kan gevonden worden in dit bedrijf. Al deze producten zijn specifiek ontworpen om de verschillende ruwheid te berekenen. Deze producten zijn zeer innovatief en zeer draagbaar. Sommige van zijn beste ruwheid testers zijn-

TR-110-Deze tester is ontworpen om elementaire Ra en Rz testen bepalen. Dit zakformaat apparaat wordt geleverd met een groot meetbereik en kan plat oppervlak, buitenste cilinder en hellend vlak meten. Het komt ook met oplaadbare batterijen samen met een backlight. Zijn beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs.

TE-290-Deze standaard formaat ruwheid tester is geschikt voor Ra, Rz, Rq en Rt normen en kan de ruwheid van allerlei oppervlakken te bepalen. Uitgevoerd met inductie tester sensor, deze inrichting is lichtgewicht klein en gemakkelijk te gebruiken. Het is zeer compatibel met PC computer voor statistieken, druk en het analyseren en wordt ook ingeschakeld met automatische uitschakeling functionaliteit.

TR-200 Dit is nuttig in de productie site, laboratorium en werkplaats in fabrieken. Dit apparaat is zeer eenvoudig te bedienen en wordt geleverd met een groot LCD-display achtergrondverlichting, oplaadbare batterij en pick-up positie-indicator. Het verstrekken van meer gemak voor de gebruikers, zijn veel delicate optionele accessoires ook bij dit product geleverd.

TR-300-De unieke eigenschap van dit product is dat het wordt geïnstalleerd met Windows-software. Het kan ruwheid, waveness en primaire profiel meten met een groot meetbereik. Het wordt met slipte skidless pickup, waardoor het efficiënter om curve oppervlakteruwheid te meten gekenmerkt. Afdrukken en het uitvoeren van de gegevens is ook mogelijk met dit product.

Behalve deze producten zijn er verschillende andere sterk aanbevolen producten die zeer nuttig voor het meten van de ruwheid van het oppervlak zijn.

Het is vanwege de hoge kwaliteit, duurzaamheid, prestaties en nauwkeurigheid van deze testers die TEST-EQUIP is uitgegroeid tot een zeer beroemd en een betrouwbaar bedrijf in Victoria, Australië. Zich baserend op dit bedrijf voor zijn top klasse ongeëvenaarde oppervlakteruwheid producten zal zeker een betere deal voor de klanten

https://vangeenen.nl/