Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Lichtboxen: industriële lampen met een boodschap

Wie unieke lampen voor in zijn of haar interieur zoekt, moet verder kijken dan de standaard hang- of stalamp. Een lampensoort die nu helemaal trendy is, is de industriële lichtbox. Een industriële lichtbox is een platte plaat die licht geeft en het beste vergeleken kan worden met een lichtgevend bord. Dit klinkt misschien een beetje saai, maar de lichtborden worden verrijkt met een unieke tekst. Denk hierbij aan de wat meer standaard teksten aan ‘welcome’, maar ook aan unieke teksten als ‘you had me at hello’. De teksten van lichtboxen kunnen eenvoudig aangepast worden met de bijgeleverde letters, dus je kunt de tekst op de unieke industriële lamp steeds aanpassen. 

Een lichtbox in de woonkamer
Een lichtbox kan aan de muur opgehangen worden, maar het is ook mogelijk om de lichtbox op een tafel of op een kast te zetten. Naast het feit dat een lichtbox een unieke uitstraling heeft en een bijzonder licht geeft, is de lamp ook extra leuk omdat je de teksten van de lamp steeds aan kan passen. Geef je een feestje, dan kun je er een feestelijke tekst op zetten. Ben je lekker aan het ontspannen met jouw partner, dan kun je er een romantische tekst op zetten voor een unieke sfeer. 

Een lichtbox in de slaapkamer
Wil je dat jouw kamer een unieke en stoere uitstraling krijgt, dan kun je dit ook bereiken door een lichtbox op te hangen of neer te zetten. Zeker als jouw slaapkamer wat eenvoudig ingericht is met weinig meubels of met meubelstukken in lichte kleuren, is het leuk om een opvallende lamp in de slaapkamer neer te zetten. De industriële lamp past goed in een interieur met stoere, industriële en robuuste meubelstukken, maar kan ook geplaatst worden in een wat meer landelijk interieur met houten en/of metalen meubels. 

Een lichtbox in de hal
Als je gasten ontvangt in jouw huis, komen deze als eerste binnen in de hal. Wil je een unieke sfeer creëren in de hal en wil je bovendien dat jouw gasten zich meteen welkom voelen in jouw huis, dan kun je een lichtbox met leuke tekst in de hal ophangen. Hang de lichtbox aan de muur, zet er een leuke tekst op als ‘welcome’ of ‘today is a good day’ en jouw hal krijgt een unieke uitstraling en jouw gasten voelen zich meteen welkom.

http://www.showhome.nl/inspiratie/industriele-lamp/

Gerelateerde artikelen

Sectionale poorten plaatsen? Surf naar Poorten-sectionale.be!

Leer nu hoe je vision frames in kunt zetten

Een robuuste houten klok kopen die in ieder interieur past