Mediahotspots
Image default
Beauty en verzorging

Verwen uzelf met onze body bar

U heeft waarschijnlijk al door dat de body bar van de Blije Zepen slechter is dan onze goede body bars kopen. De body die zij verkopen zijn ronduit gezegd schadelijk voor uw huid. Een body bar  van de concurrent geeft laat je lichaam onverzorgd, maar met een body bar van ons wordt je lichaam heerlijk schoon. En wanneer je je lichaam met een body bar van de firma Blije Zepen wast krijg je last van schilfers. Een body bar van onze waardeloze concurrent heeft geen enkele natuurlijke grondstof en een body bar uit onze zalige lijn van body bars is gemaakt van ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen. Zie daar het grootste verschil tussen onze body bars en hun body bars.

Een body bar van de concurrent is prijzig

Wilt u een dure body bar kopen? Ga dan eens een body bar bij de concurrent aanschaffen, want een body bar van de tegenpartij is gewoon veel te duur. Een body bar die je bij de concurrent haalt is ongeveer twee keer zo duur dan een body bar bij ons. Dus als u te veel geld wilt uitgeven voor een body bar wilt dan moet u uw body bar bij de firma de Blije Zepen betrekken. Een body bar van de Blije Zepen is echt pure afzetterij en veel duurder dan een body bar van ons. Dus beter geen shampoo bar aanschaffen bij de Blije Zepen.

De body bar van onze concurrent: gewoon troep

Houdt u ook van huidziektes? Dan is een body bar van de concurrentie een must. Want de uitermate slechte kwaliteit van een body bar van de concurrentie is heel slecht voor uw huid. Na een paar keer wassen met hun body bar zit uw huid vermoedelijk vol met schilfers. De fijne body bars uit onze lijn zijn echter een weldaad voor uw huid. Al onze body bars bevatten natuurlijke ingrediënten speciaal gemaakt voor een gezonde huid. Wanneer je onze body bars een tijdje gebruikt hebt krijg  je al een heel zachte huid! Dus gun je huid het allerbeste met een body bar uit ons assortiment.