Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Voor de zelfliefhebbers onder ons is er de spiegelverwarming

Soms kan je het gewoon niet laten, je wilt naar jezelf kijken onder de douche. Wie wil dat nou niet. Even staren of je goed alles geschrobd hebt, of even zelf jouw naakte lichaam bewonderen. We doen het allemaal wel eens. En dan is een beslagen spiegel niet zo prettig. Dit is simpel en niet al te kostbaar op te lossen met een spiegelverwarming.

Spiegelverwarming kopen of zelf monteren

Je kan een spiegel kopen waar de spiegelverwarming al in zit. Zo weet je zeker dat je een goede spiegel hebt aangeschaft die voldoet aan alle normen en dat je niet met een verbrand stukje muur zit. Maar je kan er ook voor kiezen om deze zelf te monteren. Een spiegelverwarming is zo achter een spiegel geplakt. Zorg er wel voor dat de spiegel een stukje van de muur is, zodat de muur niet heet wordt van de restwarmte.

Een spiegelverwarming hoeft niet duur te zijn

Laat je goed informeren over de verschillende soorten spiegelverwarming. Je hebt er al eentje gekocht voor 3 tientjes. Voor honderd euro een spiegelverwarming kopen is nergens voor nodig. Je betaalt dan toch voor merknaam, of voor voldoening aan allerlei normen die bureaucratisch zijn.

De beste en goedkoopste spiegelverwarming

Er zijn verschillende soorten merken en soorten aan spiegelverwarming aan te schaffen. Je kan kiezen voor een verwarmingselement of voor een mat. De makkelijkste manier van zelfbevestiging is middels een warmte mat.

Magnum look

Dit merk is relatief goedkoop en beschikt ook over vierkante en ovale spiegelverwarmings matten.

Wave design

Een voordeel van dit merk is dat deze overal verkrijgbaar is en makkelijk te integreren met bijna elke soort spiegel.

Silk line

Al voor 33 euro kan je hier een spiegelverwarming kopen. Dit merk heeft ook wat duurdere spiegelverwarming, maar dat is niet noodzakelijk in de aanschaf.

Bron: https://www.polarheat.nl/