Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Voorkom krassen op nieuwe vloeren met dopjes onder stoel

Iedereen die een oud huis bezit of van plan is te kopen, weet dat dit huis niet over de nieuwste moderne technologie beschikt. De isolatie van muren en vloeren is meestal niet erg goed, en de geschiedenis van sommige apparatuur gaat terug tot de vorige eeuw. Onthoud voor oude huizen dat u aanpassingen moet doen en nieuwe aankopen moet doen. Tenminste als u het huis wilt aanpassen aan de 21ste eeuw. Een ruime spaarrekening kunt u dan heel goed gebruiken.

 

Verbouwen en vernieuwen

Allereerst wilt u dat uw huis een goede thermische isolatie heeft. Zo bespaart u op uw elektriciteitsrekening en krijgt uw huis een milieuvriendelijker energielabel. Het is ook heerlijk als de binnentemperatuur nooit te koud of te warm is. Het is het beste om professionals in te huren om de binnenmuren te isoleren en vloerverwarming te installeren. Zo zorgt u ervoor dat alles correct en veilig is geïnstalleerd. Na het leggen van een nieuw vloerverwarmingssysteem is het verstandig om direct een nieuwe, goed geïsoleerde vloer te leggen.

 

Dopjes onder stoel voor behoud van vloerkwaliteit

Als u nog oude meubels hebt, kunt u deze het beste direct vervangen. Hierdoor heeft u het gevoel dat alle stukken in huis vernieuwd zijn. Hierdoor krijgt u een nieuwe blik op uw huis en kunt u de komende jaren verder. Vanwege de nieuwe vloer is het verstandig om direct dopjes onder stoel en banken te doen. Bevestig deze stoelpootdoppen aan de stoelpoten om de vloer te beschermen tegen krassen en deuken. Stoelpootkappen zijn eenvoudig en snel te verkrijgen via de website van de stoelshop. Dopjes onder stoel en banken kosten vrijwel niets, maar u heeft er zoveel baat bij.

https://stoeldopshop.nl/

Gerelateerde artikelen

U heeft keuze uit onder andere een inbouw gashaard of MCZ pelletkachel bij deze specialist

Spuitsneeuw kopen en de allermooiste wintereffecten creƫren

Een mooie ronde eettafel maakt je eetkamer gezelliger