Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

Zijn de BOSE bluetooth speakers de moeite waard? Welke speaker is het beste?

We weten het allemaal. We worden elke dag opgezogen door marketing. Of het nu het verschil is tussen twee gedistilleerde flessenwater of de local SEO die een specifiek bedrijf laat zien wanneer u met uw mobiele telefoon naar ‘beste hamburger om me heen’ zoekt. We nemen het aas – haak, lijn en zinklood.

Een goed voorbeeld van waar een marketingcampagne verantwoordelijk is voor het succes van een product, zijn de speakers van Bose. Bose bouwt al meer dan 50 jaar luidsprekers. Hun oprichter, Dr. Amar G. Bose begon het bedrijf met een ware passie, ondersteund door degelijke wetenschap. In 1985 werd zijn student, Sherwin Greenblatt president en Bose bracht de marketing naar een nieuw niveau, waardoor de gelijkenis met hi-end audio ver achterbleef.  Zijn Bose-luidsprekers het waard?

Hoewel Bose-luidsprekers nooit te duur zijn geweest door hoogwaardige audiostandaarden, bevinden ze zich tegenwoordig voor het grootste deel van hun productlijn in het bovenste gedeelte van het prijsspectrum voor producten zoals draadloze Bluetooth-luidsprekers en draadloze hoofdtelefoons. 

Met meer dan 50 jaar succes in de audio-wereld, zou je denken dat hun Bose Soundbar 700 waard elk beetje van $ 800 of dat als je wilde de ultieme ervaring in home theater, zou je $ 4000 betalen voor het zou zijn Bose Lifestyle 650 

Je hoort misschien een zelfingenomen, zelfbenoemde audiofiel zeggen dat de kwaliteit van de luidsprekers subjectief is. We gaan niet het bovenste deel van high-end audio behandelen (we kunnen dat voor een andere dag bewaren), maar we zullen wijzen op luidsprekersystemen die allemaal beter presteren dan hun Bose-tegenhanger voor aanzienlijk minder geld.

We zullen de volgende categorieën behandelen:

  • Draadloze oordopjes die beter zijn dan Bose
  • Bluetooth-luidsprekers die beter zijn dan Bose
  • Surround Sound-systemen die beter zijn dan Bose
  • 2-kanaals en 5.1-kanaals luidsprekersystemen die beter zijn dan Bose

De beste Bluetooth-luidspreker?

De enige Bluetooth-luidspreker die Bose produceert om zelfs naar te luisteren, is de  SoundLink Revolve Bluetooth®-luidspreker  voor $ 199. Hier zijn TWEE producten die het draadloze aanbod van Bose Bluetooth-luidsprekers domineren, beide voor minder geld.

We hebben geluisterd naar een VEEL van de meest populaire Bluetooth-luidsprekers die er zijn. Wat we zoeken in de beste Bluetooth-luidspreker wordt gewogen door de volgende lijst:

  • Geluidskwaliteit
  • Duurzaamheid
  • connectiviteit
  • Accu

Algemene waarde

Dit betekent dat je de “best klinkende” Bluetooth-luidspreker kunt hebben, maar als je hem niet naar buiten kunt nemen … staat hij niet op de lijst. Als u aan de minimumnormen voldoet, wegen we elk kenmerk in de bovenstaande volgorde.

http://www.youtube.com/watch?v=ubbQ2CofHM0

Hoewel we de geluidskwaliteit zeer serieus nemen, begrijpen we dat geen enkele draadloze Bluetooth-luidspreker ooit zal klinken als een echte stereo-installatie die op elkaar is afgestemd en ingesteld. We kijken naar de luisterbaarheid van situaties uit de echte wereld, zoals rond een zwembad of een kampvuur zitten of op een barbecue of in een slaapkamer.

https://www.iiav.nl/speaker/draadloos/